Hanyadik kerület Budapesten a Budafok?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok és ott lesz albérletem de nem tudom hogy hanyadik kerület2021. nov. 26. 17:21
4/7 anonim válasza:
a google rögtön megmondta volna... :))))
5/7 anonim válasza:
Vidéken korlátozva van az internet?
6/7 anonim válasza:
"Budafok egyike az 1950-ben, Nagy-Budapest létrehozásakor Budapesthez csatolt megyei városoknak, ma Budapest városrésze a XXII. kerületben"
7/7 anonim válasza:
Az albérletnek bizonyára van címe, a cím része az irányítószám. Az irányítószám első számjegye 1-es, ez Budapest. A következő két számjegy a kerület. Például, az 1078-as irányítószám a 7. kerületet mutatja; például az 1221-es irányítószám a 22. kerületet mutatja.
Ha esetleg nem tudod az irányítószámot de a google.hu/maps-ba beírod a címet, megmutatja az irányítószámot is.
De az interneten több helyen megtalálhatod, hogy a 22. kerület része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!