Kecskemétről Gödöllőre Pesten át. Melyik közlekedési eszközzel/eszközökkel? Útvonaltervezés-segítséget kérek.
Szóval Gödöllőre fogok járni suliba..Az út oda mindenképp Pesten át vezet ugyebár...
De fogalmam sincs hogy jönne ki a legkevesebb macerával,legolcsóbban az utazás?
Szóval Kecskemétről ugyebár mehetek busszal vagy vonattal.Busz végállomása Népliget,vonaté Nyugati PU.
Pestről mehetek Gödöllőre 3 módon:
HÉV-vel(Örs vezér tere a kiindulópont), vagy mehetek vonattal a Keletiből, esetleg busszal a Népstadion buszállomásról.
Szóval egy csomó variáció van hogy Kecskemétről Pestre hogy mehetek, aztán meg onnan Gödöllőre..
Népliget-Örs
Népliget-Keleti
Népliget-Stadionok
Nyugati-Keleti pu.
Nyugati-Örs
Nyugati-Stadionok busz.pu.
De ugye a vonatról/buszról végülis előbbi megállóhelyen is leszállhatok,lehet h.úgy egyszerűbb lenne..PL.vonattal mennék Zugló állomásig, és onnan mennék a Keletibe...stb...
Szóval ha vki tudna jó tippeket adni, azt nagyon megköszönném...Eléggé be vagyok parázva,nehogy elkeveredjek:( Főleg a metrótól tartok ilyen téren..
Lehet szájbarágósan is írni a tippeket:)..Tényleg totál ismeretlen nekem a pesti tömegközlekedés.
Szerintem a két legegyszerűbb megoldás:
1. Busszal mész Népligetig, 1-es villamossal át a Stadionokig, onnan tovább busszal.
2. Vonattal Zuglóig, onnan szintén 1-es villamos, csak az ellekező irányban Stadionok, és onnan szintén busz.
hát az attól is függ hogy gödöllőn belül hova fogsz járni. A vonatállomástól viszonylag messze van a belváros. Nekem alegésszerűbbnek az hangzik, hogy Mindenképpen az örstől hévvel jössz gödöllőre, az elég biztos és jó helyen van a megálló. Jöhetsz még a stadionoktól busszal is, én nem bízok a buszokban nekem is ez a nagy dilemmám most. Jegyárban tulajdonképpen pár száz foriont a különbség: BKV bérlet ~3600Ft, hozzá kiegészítő: hévre:~1400, vonatra ~1600, buszra ~1400 körül.
hogy kecskemétről pestre hogy fogsz feljönni, abban enm tudok segíteni.
Na összegzek...
Nyugatitól az Örsig : 4-6 villamos Blaháig, utána 2-es metró Örsig, aztán hév Gödöllőig.
Nyugatitól keletiig: 4-6-os, és asszem a Blahánál tudsz átszállni a 173-asra. az kivisz a Keletiig, onnan vonat. Ennek hátránya h a voant messze van a belvárostól.
NYugati- Stadionok: 4-6-os a blaháig, utána metró a Stadionokig, ott pedig busz Gödöllőig. Ez nem rossz, csak én félek a buszoktól meg a forgalomtól.:D
Én az örsre mennék a helyedben, de szerintem probálkozz, tapasztald ki hogy a legjobb neked.
köszi szépen;)
Amúgy igen,a HÉV megállóhoz,és a buszállomáshoz lakom majd közelebb Gödöllőn, nem a vasútállomáshoz...
Ez is egy szempont.:)
Az én javaslatom:
busz, 1-es villamos Stadionokig, onnan busz Gödöllőre.
De ha az egyetemre mégy, akkor a HÉV és a MÁV van közelebb.
busz, kék metró Deák térre,
- piros metró Őrsig, onnan HÉV Gödöllőre.
- piros metró Keletiig, onnan MÁV Gödöllőre.
Szerintem Kecskemétről vonattal fel Zuglóig, onnan =e vagy 173E busszal 1 megálló a Keleti pályaudvar, majd vonattal irány Gödöllő.
Így kell a legkevesebbet cipelned a csomagod.
Ismerős is Gödöllőre járt Cegléd irányából, így ment mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!