Teljes árú helyközi bérlethez hogyan kérek számlát? Igazolványkép kell hozzá?
Most lett új munkahelyem és megkaptam a munkahely adatait (amik kellenek a számlakéréshez), de nem tudom, hogy hogyan tovább. 86%ban fogja a munkahely visszafizetni nekem. A bérletvásárlásnál így mondjam: kérek számlát róla? Vagy áfás számlát kérek (van különbség?)? És majd kapok egy számlát, amit be kell vinnem a melóhelyre?
Sajnos nem értek hozzá semennyire, holnap reggel pedig már meg kellene vennem, ma meg nem akarom az ünnep miatt zaklatni a vezetőt/főnököt...
Plusz kell e igazolványkép hozzá? Mert csak 1 régi van(bár nem változtam kb semmit). Nem szoktak ma már igazolványképeket készíttetni, nem? Jó lesz az a régi, ugye?
Köszönöm ha segít valaki.
Mondod, hogy céges számlára kéred, de az áfás számla is ugyanaz.
Cég nevet, címet, adószámot kell megadni.
Igen, kapsz egy számlát, amit le kell adnod a cégnek, pl. a bérszámfejtőknek.
Személyivel, útlevéllel együtt érvényes, csak az igazolványszámot kell megadni.
Sajnos kértek igazolványképet, amit szerencsére a közelben meg is tudtam csináltatni (bár ezer ft-om bánta...). Pedig a volán oldalán sincs feltüntetve, hogy szükséges lenne hozzá.
A többi sikerült, köszönöm :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!