Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Teljes árú helyközi bérlethez...

Teljes árú helyközi bérlethez hogyan kérek számlát? Igazolványkép kell hozzá?

Figyelt kérdés

Most lett új munkahelyem és megkaptam a munkahely adatait (amik kellenek a számlakéréshez), de nem tudom, hogy hogyan tovább. 86%ban fogja a munkahely visszafizetni nekem. A bérletvásárlásnál így mondjam: kérek számlát róla? Vagy áfás számlát kérek (van különbség?)? És majd kapok egy számlát, amit be kell vinnem a melóhelyre?

Sajnos nem értek hozzá semennyire, holnap reggel pedig már meg kellene vennem, ma meg nem akarom az ünnep miatt zaklatni a vezetőt/főnököt...

Plusz kell e igazolványkép hozzá? Mert csak 1 régi van(bár nem változtam kb semmit). Nem szoktak ma már igazolványképeket készíttetni, nem? Jó lesz az a régi, ugye?

Köszönöm ha segít valaki.

2021. nov. 1. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondod, hogy céges számlára kéred, de az áfás számla is ugyanaz.

Cég nevet, címet, adószámot kell megadni.

Igen, kapsz egy számlát, amit le kell adnod a cégnek, pl. a bérszámfejtőknek.

Személyivel, útlevéllel együtt érvényes, csak az igazolványszámot kell megadni.

2021. nov. 1. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2021. nov. 1. 11:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos kértek igazolványképet, amit szerencsére a közelben meg is tudtam csináltatni (bár ezer ft-om bánta...). Pedig a volán oldalán sincs feltüntetve, hogy szükséges lenne hozzá.

A többi sikerült, köszönöm :)

2021. nov. 7. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos még mindig nem egységes az országos rendszer, pedig 2019 októbere óta országos cég a Volánbusz. Még mindig megyénként vagy régiónként változik, hogy elég-e hozzá a személyi vagy bérletigazolványt kérnek.
2021. nov. 8. 07:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!