A BKK futár mikor fejezi be végre a hazudozást?
Figyelt kérdés
Ma reggel mentem csepeli hévvel a Boráros térre. Már a végállomásból is 4 perc késéssel indult. A futár viszont azt írja, hogy rendesen, menetrend szerint indult. Egy-két éve nem tapasztaltam ilyet, ellenben az utóbbi időben simán behazudják a rendes indulást mindenféle járműhöz.2021. okt. 27. 10:54
31/31 anonim 

válasza:

Doszka!
Csak és kizárólag a BKK FUTÁR nevű rendszer tudja, hogy épp hol vannak a BKK járművei, így ha más alkalmazást használsz, az is a FUTÁR api segítségével kéri le az adatokat. Ezért nem lehet annál pontosabb.
A menetrendet meg tudod nézni a FUTÁR-ban is.
Hogy miért lehet eltérés a valós történés és a FUTÁR-ban zölddel jelölt között, azt már leírták előttem.
Zölddel azt jelöli, ha látja a járatot GPS-en és az alapján kalkulál, fekete a menetrendi. De a menetrend maga is megtekinthető.
Kérdező!
HÉV-re használd a MÁV appot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!