Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK futár mikor fejezi be...

A BKK futár mikor fejezi be végre a hazudozást?

Figyelt kérdés
Ma reggel mentem csepeli hévvel a Boráros térre. Már a végállomásból is 4 perc késéssel indult. A futár viszont azt írja, hogy rendesen, menetrend szerint indult. Egy-két éve nem tapasztaltam ilyet, ellenben az utóbbi időben simán behazudják a rendes indulást mindenféle járműhöz.
2021. okt. 27. 10:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
88%

Ezt a humor kategóriába gondoltad ügye?

A közúton közlekedők pozícióját a GPS jelük alapján tudja a rendszer. Ha a jel elvész, akkor a rendszer az utolsó adatok alapján próbálja kiszámolni, hol is jár. Illetve ha nem tér vissza a jel, akkor menetrendi adatokat jelenít meg.

A HÉV esetében viszont kizárólag a menetrendet ismeri. Tekintve, hogy a zárt pályán közlekedő jármű nincs kitéve a lüktető-változó forgalomnak.

2021. okt. 27. 11:02
 2/31 A kérdező kommentje:
Szokásos színvonal. Ha valaki kérdez valamit, ami nektek fáj, azt máris a humor kategóriába kéne átrakni.
2021. okt. 27. 11:09
 3/31 anonim ***** válasza:
20%

BKK Futárt már régen nem használom

A menetrend-app (régi nevén Budapesti menetrend) és a MM (Megállóhelyi menetrend) együttese sokkal megbízhatóbb

2021. okt. 27. 11:11
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

hat mar ne is haragudj nem tudom milyen valaszokra szamitasz

pl boltba mesz be ilyen hangnemmel, szerintem meg le is kopnek

2021. okt. 27. 11:12
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te vagy a piroslámpa vadász összeesküvés leleplezője.
2021. okt. 27. 11:13
 6/31 A kérdező kommentje:

Mondjuk eleve olyanoktól várom a választ, akik tudják miről van szó. Nem pedig olyanoktól, akik zsigerből találnak valami kifogást mindenre.

Egyébként az mire érv, hogy nincs GPS? Érdekes módon a kijelző az állomásokon meg tudja mondani a késést.

2021. okt. 27. 11:15
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

"2/5 A kérdező kommentje:

Szokásos színvonal. Ha valaki kérdez valamit, ami nektek fáj, azt máris a humor kategóriába kéne átrakni."

Első vagyok! Adtam érdemi választ, ami helytálló is.

De az, hogy egy számítógéppel vezérelt utastájékoztató rendszer hazudik, az nevetséges.

2021. okt. 27. 11:15
 8/31 A kérdező kommentje:

Ez az érdemi válasz, hogy ráfogod a számítógépre, és akkor máris meg van magyarázva?

2021. okt. 27. 11:17
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Az fel sem merül, hogy módosult a menetrend, és a 4 perces "késés" az új indulás?
2021. okt. 27. 11:18
 10/31 anonim ***** válasza:
75%
Héven és a metróban ha jól tudom nincs GPS, ezért mindig a menetrend szerinti indulásokat írja (metróban a Föld alatt nincs GPS jel, héven lehet nem telepítették, de általában pontos szokott lenni, ritka a késés így nem számít annyira. 4 perc az amúgy is nagyon rövid idő, nem múlik azon semmi, ha igen, akkor el kell indulni hamarabb.)
2021. okt. 27. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!