A BKK futár mikor fejezi be végre a hazudozást?
Ezt a humor kategóriába gondoltad ügye?
A közúton közlekedők pozícióját a GPS jelük alapján tudja a rendszer. Ha a jel elvész, akkor a rendszer az utolsó adatok alapján próbálja kiszámolni, hol is jár. Illetve ha nem tér vissza a jel, akkor menetrendi adatokat jelenít meg.
A HÉV esetében viszont kizárólag a menetrendet ismeri. Tekintve, hogy a zárt pályán közlekedő jármű nincs kitéve a lüktető-változó forgalomnak.
BKK Futárt már régen nem használom
A menetrend-app (régi nevén Budapesti menetrend) és a MM (Megállóhelyi menetrend) együttese sokkal megbízhatóbb
hat mar ne is haragudj nem tudom milyen valaszokra szamitasz
pl boltba mesz be ilyen hangnemmel, szerintem meg le is kopnek
Mondjuk eleve olyanoktól várom a választ, akik tudják miről van szó. Nem pedig olyanoktól, akik zsigerből találnak valami kifogást mindenre.
Egyébként az mire érv, hogy nincs GPS? Érdekes módon a kijelző az állomásokon meg tudja mondani a késést.
"2/5 A kérdező kommentje:
Szokásos színvonal. Ha valaki kérdez valamit, ami nektek fáj, azt máris a humor kategóriába kéne átrakni."
Első vagyok! Adtam érdemi választ, ami helytálló is.
De az, hogy egy számítógéppel vezérelt utastájékoztató rendszer hazudik, az nevetséges.
Ez az érdemi válasz, hogy ráfogod a számítógépre, és akkor máris meg van magyarázva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!