Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyiket a legnehezebb megtanu...

Melyiket a legnehezebb megtanulni vezetni? A buszt, a villamost, vagy a vonatot?

Figyelt kérdés

Ha valaki autót vezet kisebb-nagyobb rendszerességgel.

A busznál előny lehet, hogy az is közúti jármű, míg a másik kettőnél a kötött pálya, hogy kevesebbet kell manőverezni. Összességében melyik a legkönnyebb, és melyik a legnehezebb?

2021. okt. 14. 00:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én buszt vezetek.

Az elején leizzadtam,mire rájöttem pár dologra.Teljesen más,mint a személyautó,vagy mint a teher.

Tizen pár év alatt volt időm megtanulni a dolgokat,mostmár könnyűnek mondom.Kötöttpályásat nem vezettem soha.

Én is a buszt mondanám.Mindig más útvonal,más szituáció,totál ismeretlen helyek,szóval figyelni kell.

A vonatban talán számomra az lenne a nagy negatívum,hogy nagyobb a sebesség,mint a villamosnal,ha elgázolsz valakit,vagy sorompónál eléd hajtanak,és meghal valaki,azt feldolgozni nem egyszerű.(hiába jogilag nem te vagy a hibás)

2021. okt. 14. 19:29
 12/12 anonim ***** válasza:
A vonatot. Aki nem így gondolja, az valóban laikus.
2021. okt. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!