Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Budapest déliben valamerre...

Budapest déliben valamerre megtudom venni én a pesti bérletem?

Figyelt kérdés

Nem a fővárosban élek. Délibe megy a vonatom. Megtudná nekem valaki mondani hol tudnék venni én bérletet? Esetleg, ahol a vonatjegyet veszem?

Köszönöm előre is!

2010. szept. 2. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:

BKV-ra gondolsz? lesétálsz a leépcsőn és bemész a BKV-hoz a mozgólépcső előtt lesz a kassza, nah ott. de az ellenőröktől is megkérdezheted hol a kassza, mondjuk észreveszed sztem magadtól is.

ha vonatjegyet akarsz, akkor mávos kassza. az is ott van a kijárat közelében.

2010. szept. 2. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi. Elfelejtettem leírni, hogy a BKV-sra gondolok :) Hogy kell kérnem? Kérek egy bkv bérletet? vagy van vmi pontos neve?
2010. szept. 2. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
A MÁV pénztárban is megveheted mondod, hogy kérsz egy diák bérletet BKV-ra vagy egy teljesárú bérletet bkv-ra.
2010. szept. 2. 11:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. szept. 2. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

inkább a bkv pénztárban, mávos bérlet olyan nyomtatott fajta, nagyobb is hamarabb is rongálódik s sok ellenőr is hülye, hogy felismerje.

ha diák vagy, akkor diákot kérj x naptól számítva, ha nem vagy diák, akkor teljes árút. 30 napos és attól aznaptól érvényes amelyiktől kéred.

és soha ne vásárolj összetákolt bódéékból, ott átverhetnek.

2010. szept. 2. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó :)
2010. szept. 2. 12:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nézz körül, a BKV-honlapján, mert sokféle jegy és bérlet van!

Van havibérlet, kétheti bérlet, hetibérlet, napijegy, gyűjtőjegy, vonaljegy stb... A szerint válassz, hogy mennyi ideig maradsz Bp-en! Ha hosszú ideig, akkor havi bérletet vegyél!

[link]

Ha kétheti vagy havi bérletet veszel, akkor vinned kell egy fényképet is magaddal, meg még 250 Ft igazolványkészítési díjat is kell fizetned (de ez csak egyszeri kiadás)!

2010. szept. 2. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!