Milyen buszoknak van hosszú útvonala?
40: Budaörs
72: Törökbálint
22: Budakeszi, sima jeggyel
A 950-923 as buszok szerintem vidéki buszok és oda más jegy kell.
Rendes budapesti buszokra gondoltam.:)
köszönöm a válaszokat főleg a vadregényes villamos tetszett nagyon.
Villamos is szóba jöhet persze.
12.Írtam hogy csak budapest bérlettel, külön jegyet nem akarok ezért venni.
A 40-esnél ezt írja: A budapesti vonaljegy és átszállójegy a járat teljes hosszán érvényes. A
Budapest-bérlethez a fővároson kívüli szakaszra vonaljegyet, vagy környéki
helyközi vonaljegyet kell érvényesíteni.
72-es buszt meg nem is találtam a menetrend oldalon..O_O
Ilyen nehéz értelmezni a megjegyzés rovatot vagy mi van most? :D
A többi választ köszönöm.
#13-as válasz (kérdező): a 923 és a 950 éjszakai járatok, teljes hosszukban Budapesten belül haladnak. Egyébként talán még náluk is hosszabb a 990, ami a Normafa és Rákoskeresztúr (Rákoskert) között jár, szintén jó rá végig a Budapest-bérlet. Bár én ezeket a válaszokat már csak azért sem értettem, mert a kérdező nézelődni szeretne, azt pedig nem igazán lehet éjjel. Legalábbis nem annyira hatékonyan.
#14-es válasz (kérdező): a 22, 40 és 172 (erre gondolt, aki 72-t írt) agglomerációs járatok, nem végig jó rájuk a Budapest-bérlet, és nem is túl hosszúak (30 perc körüli menetidejük van).
16.Köszönöm a javítsást.:)
igen azok tényleg éjszakaiak hirtelen vidéki jutott eszembe a szám miatt is és, tényleg este nem igazán lehet nézelődni. :D
Mivel végig van közvilágítas, szerintem éjszaka is lehet nézelődni, az a város másik arca, más arcokkal :)
A Normafánál még ki is sétálhatsz az jános hegyi kilátóig a kivilágított sétányon, vagy csak simán a Normafáról éjszaka is szép a kilátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!