Volánbusz bérlet, hogy van ez?
Útviszonylati papírnak hívják a kártyát, amit mondasz. Semmi extra egy sárga cetli, de lehet már más színű. Anno 100Ft volt. Annak is van egy száma, amit a bérleten fel kell tüntetni. Régen engem is cseszegettek vele folyton az ellenőrök. Meg nem büntettek egyszer sem, de amikor már sűrűbben jöttek ráuntam aztán vettem egyet, csak maradjanak már csendben. Ha bérletet veszel kérsz róla számlát. Sok helyen el van tárolva pár munkáltató, mert többen vesznek pl oda bérletet és nem feltétlenül kell kikeresni az adatait. Ha mégsincs így, akkor bediktálod a munkáltató összes adatát, amit kér a munkáltató és volán is, hogy a bérleted elszámolható legyen.
A volánnál már köszönés után jelzed, hogy számlád lesz. Mondod hány kmes bérlet kell és csá. Hó végén meg le kell adni a melóban és fizukor vissza kell kapjad annak minimum 86%át. Van, aki teljes térítést ad.
Ha tudod milyen km övezetbe tartozik,akkor MÁV pénztárban is megveheted,ott nincs ilyen macera
Számlát is tudsz kérni.
Annyit kérdezz meg a munkáltatótól,hogy a cég nevére kérd e a számlát vagy a sajátodra.
Akkor tudják elkönyvelni,ha cégnévre van,de hallottam már mindenféle furcsaságot.
Igen, pár hónapja adjuk.
A MÁV és a Volán közös kézbe került , szerintem egyre több változás lesz ez miatt.Ez az egyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!