Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volánbusz bérlet, hogy van ez?

Volánbusz bérlet, hogy van ez?

Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni egy másik városban, bérletet kellene vennem, amit a munkáltató fizet ki hónap végén. Beszéltek valami kártyáról, hogy azt kell csináltatni és pontosan megjelölni, hol szállsz fel és le,meg nem tudom, hogy számlát lehet-e róla kérni vagy sem?
2021. okt. 1. 06:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Útviszonylati papírnak hívják a kártyát, amit mondasz. Semmi extra egy sárga cetli, de lehet már más színű. Anno 100Ft volt. Annak is van egy száma, amit a bérleten fel kell tüntetni. Régen engem is cseszegettek vele folyton az ellenőrök. Meg nem büntettek egyszer sem, de amikor már sűrűbben jöttek ráuntam aztán vettem egyet, csak maradjanak már csendben. Ha bérletet veszel kérsz róla számlát. Sok helyen el van tárolva pár munkáltató, mert többen vesznek pl oda bérletet és nem feltétlenül kell kikeresni az adatait. Ha mégsincs így, akkor bediktálod a munkáltató összes adatát, amit kér a munkáltató és volán is, hogy a bérleted elszámolható legyen.

A volánnál már köszönés után jelzed, hogy számlád lesz. Mondod hány kmes bérlet kell és csá. Hó végén meg le kell adni a melóban és fizukor vissza kell kapjad annak minimum 86%át. Van, aki teljes térítést ad.

2021. okt. 1. 06:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszi. Akkor ezt csináltathatom úgy, hogy megcsinaltatom bent azt a kártyát, és ha pl Falu1-ben lakom, ahol le kell szállnom Város1, de lesz, hogy áthelyezes miatt Város2, akkor 2 "célállomással" kérhetem? Ha már megvan ez a papír, vehetem mobiljegy appba havonta, vagy mindenképp be kell menni és ott venni?
2021. okt. 1. 07:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod milyen km övezetbe tartozik,akkor MÁV pénztárban is megveheted,ott nincs ilyen macera

Számlát is tudsz kérni.

Annyit kérdezz meg a munkáltatótól,hogy a cég nevére kérd e a számlát vagy a sajátodra.

Akkor tudják elkönyvelni,ha cégnévre van,de hallottam már mindenféle furcsaságot.

2021. okt. 1. 08:11
 4/8 A kérdező kommentje:
A MÁVnál? Volánbusz bérletet?
2021. okt. 1. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pár hónapja adjuk.

A MÁV és a Volán közös kézbe került , szerintem egyre több változás lesz ez miatt.Ez az egyik

2021. okt. 1. 09:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Oh, ez tök jó! köszi!
2021. okt. 1. 09:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát én most voltam bent a pénztárnál, azt mondták kell csináltatni kis Igazolvány képet magamnak és azt teszik rá arra a kis papírra, a kép nélkül meg nem tudnak mit csinálni addig, és a bérletet se használhatnám addig. Ezt se a munkáltató, se a volán telefonon, se senki nem mondta :D csodás
2021. okt. 1. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bürokrata szervek, kapcsolom a kollégám az az elv, csináljuk ezt is fos bénán. Ismered a számot? Hallgasd meg!
2021. okt. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!