Mi a véleményetek arról az emberről aki túl hamar jelez a buszon majd előre szalad a vezetohoz és bocsánatot kér tőle?
Figyelt kérdés
2021. szept. 27. 20:09
2/10 anonim válasza:
Sztem korrekt.
Sokkal gázabb, amikor látom, h a paraszt jelez, majd a busz nagy nehezen kivergődik a megállóba, megáll, majd 10-15 mp kínos csenddel, körbetekintgetéssel várjuk, h ne szálljon le senki...
Én is jeleztem már rossz helyen, szóltam, felszálló nem volt, más leszálló sem, nem álltunk meg feleslegesen.
3/10 anonim válasza:
Azt hogy korrekt, intelligens.
4/10 anonim válasza:
Korrekt, gerinces embernek tartom.
5/10 anonim válasza:
Én pedig nem gondolom, hogy mindenkiről muszáj véleményt alkotnom. Az ilyen ember viselkedése helyes, de nem leszek róla semmilyen véleménnyel.
7/10 anonim válasza:
Már megbocsáss, de ez nálad pontosan mit takar, hogy "túl hamar"? Mert a túl későn-ből szoktak problémák lenni, leginkább azért kéne bocsánatot kérni sokaknak, csak nem teszik.
Amúgy én sem értem, hogy erről miért kéne feltétlenül véleményt alkotnom. Unatkozó ember lehetsz.
8/10 A kérdező kommentje:
A tul kesonert nincs értelme bocsánatot kérni hisz akkor.meg se áll a busz
2021. szept. 28. 09:21
9/10 anonim válasza:
#7 Túl korán = van még megálló az előtt, ahol ténylegesen le akar szállni az illető.
10/10 anonim válasza:
Sok okból lehet életszerű, hogy valaki "lemondja" a buszvezetőnél leszállási szándékát. Például közben meglátja, hogy a csatlakozó vonat épp megy el az orruk elől... és inkább elmenne tovább a busszal másfele. A sofőrnek is egyszerűbb, ha nem kell a megállóba ki- és beállni, néhol egész kínlódás az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!