Mit szoktatok csinálni addig, amíg várjátok a buszt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 17:23
11/20 anonim válasza:
Én a napi testmozgás részeként lesétálnék pár megállót a fél órás várakozás helyett.
12/20 anonim válasza:
11., én úgy értelmezem, hogy a kérdező vidéki, és Volánbuszt vár. Ott a pár megálló 30-40 km is lehet :D Bár az tény, hogy addig sem unatkozna.
14/20 anonim válasza:
Ha nekem várnom kell 30 percet egy buszra, akkor egészen biztos, hogy egy közeli kocsmába térek be. Esetleg egy-egy szebb napon sétálok egy kört vagy pár megállót.
15/20 anonim válasza:
Hogy hamarabb elteljen az idő, gyorsabban várok.
16/20 anonim válasza:
Felszedek pár leányzókat a dunai jachtos veretős bulimra.
17/20 anonim válasza:
Van egy olyan összekötött, teleírt papírlap köteg, amit könyvnek neveznek. Ezt olvasni szokás. Ajánlom figyelmedbe.
Egyébként elég gáz, hogy ezt is másnak kell neked megmondani, hogy mi a frászt csinálj egy buszmegállóban várakozás közben.
18/20 anonim válasza:
Gyk-t olvasok, valamikor térképen követem a következő villamost/buszt, ha nem az orrom előtt van éppen.
19/20 anonim válasza:
Napi 30 perceben csinálj valami tanfolyamot, pl nyelvleckéket a telefonodon.
20/20 anonim válasza:
Olvass könyvet.
Kezd az elmaradt klasszikusokat olvasni:
Aranyember,
Pál utcai fiúk,
Egri csillagok,
Kincskereső kisködmön,
Iliász,
Odüsszeia.
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!