Mit szoktatok csinálni addig, amíg várjátok a buszt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 22. 17:23
3/20 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem sokra mentem
2021. szept. 22. 17:25
4/20 anonim válasza:
Abba az irányba nézek ahonnan jön a busz, erre többi várakozót is megkérem. Állítólag így gyorsabb jön a busz, mert vonzuk a tekintetünkkel.
5/20 anonim válasza:
én a csajok seggét szoktam stírőlni
6/20 anonim válasza:
"3/4 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem sokra mentem"
Jó, akkor olyan kolbászt falatozok, amilyen Tirgu Muresben lehet kapni, Londonban nem biztos, Csabay a neve, és a troll kérdező szerint nagyon finom.
Ezzel mentél valamire?
7/20 anonim válasza:
De tényleg, kérdező, mire akartál menni a válaszokkal? Tippeket vársz, hogy mivel foglald el magad, ha a kelleténél másfél órával előbb állsz ki a megállóba?
8/20 A kérdező kommentje:
Igen, hogy mivel foglaljam el magam MINDEN EGYES NAP a napi 30 perces várakozások alatt. Mivel átszállással kell mennem, ezért oly mindegy hogy az első buszhoz mikor megyek ki, ha a másodikra úgyis várnom kell.
Eddigi leghasznosabb választ az #5-ös válaszadó adta. És ez szomorú.
2021. szept. 22. 17:54
9/20 anonim válasza:
De akkor miért nem írtad ezt le a kérdésben? És akkor tudtuk volna, mire vagy kíváncsi.
7. voltam.
10/20 anonim válasza:
Retardáltak kérdéseit olvasok a gyik-en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!