90%-os igazolvánnyal bérletet is lehet venni? (VasiVolán)
Teljesárú bérletet mindig vehetsz igazolvány nélkül.
A 90%-os bérlet csak diákoknak van a lakóhely és a tanintézmény közötti viszonylatra.
"Fogyi vagyok" (asztma), ezért kaptam az államkincstártól egy kis igazolványt, amellyel csak a 10%-át kell fizetnem a jegynek...
Kérdésem, hogy bérletet is tudok úgy venni, hogy csak a 10%-át fizetem, vagy csak jegyet?
Köszi a válaszokat, bár szerintem félreértettük egymást :)
13/f
nekem is asztmám van,és én megkaptam azt a kártyát,amellé beteszed a diákod a tokba,és utazhatsz addig ingyen ameddig a kártyád érvényessége tart.ha lejárt akkor elvileg az orvosodnak kell szólni és majd a MÁK küldi az újat.
az ingyen utazás helyi járaton érvényes,távolsági járatokon 90% kedvezményű jeggyel utazhatsz :)
2. válaszoló voltam
15/F
Köszi, mégegyszer a válaszokat, ezek szerint (távolsági járaton) érdemes minden nap jegyet venni, mert ez a kedvezmény a havi bérletvásárlásra nincs...
Kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!