Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Volán busz sofőr állás átképzés?

Volán busz sofőr állás átképzés?

Figyelt kérdés

Olvastam a Volán oldalán, hogy buszsofőröket keres átképzéssel is. Átképzés alatt részmunkaidőben foglalkoztat, aztán teljes munkaidőben. Van valaki, aki esetleg megcsinálta ezt az átképzést és leírná a tapasztalatát? Az érdekelne leginkább, fel kell e mondanom a jelenlegi munkahelyemen vagy mellette végezhetem a tanfolyamot? Mennyi ideig tart kB az egész? Sikeres vizsga esetére gondolok! Vagy esetleg egysezerübb lenne, ha magánúton megcsinálnám az egészet és utána felvételiznék a volánhoz?

Megköszönném ha csak a kérdésre érkezne válasz! Okoskodók kíméljenek a ki oktatással!

2021. szept. 13. 21:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Volánnál dolgozok, uhh, jaj! Ezért az átképzésért 2 évet kell aláírnod és sok-sok pénzt kell fizetned ha nem tetszik az , hogy akár egy gyengusz fékkel rendelkező járgányt kapsz, mert ha nem Budapest telephelyes vagy kapod a leharcolt buszokat , dobálnak össze vissza amúgy. Én tegnap út közepén hagytam a buszt mert odamentem a megállóba az utashoz, hogy merre van az a bizonyos falu ahova mennem kell. Hiába van menetrendek.hu ha nem mutatja éppen hol állsz busszal és merre kell fordulnod. Meg ciki az, hogy egyes településen utast kell megkérni, hogy hol a pályaudvar. Én holnap olyan helyre megyek ahol még nem jártam és egy napi rendszerességgel utazó utas fog segíteni, annyit tudok, hogy nem írja a megállókat a OBU majd a bácsi szól, hogy kikkel szokott utazni, hol kell megállni. :) inkább a bkv-hoz menj, mert ott nem tesznek olyan buszra amit nem ismersz itt meg reggel azt sem tudtam mi mire jó, nem tudtam hol a főáram kapcsoló sem, hogy mivel indul, kiderűlt, hogy az ablaktörlő gombbal indul és lefullasztva áll meg. :D
2021. szept. 14. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!