Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért lesz valaki BKV ellenőr?

Miért lesz valaki BKV ellenőr?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát én csak azt látom, hogy némely ellenőr milyen buta...

nekem is mindig van bérletem, egyetemre járok, bejárós vagyok, nem is tudom megtenni, hogy ne vegyek bérletet... nem azért "szidom" őket.

De elmesélek egy példát: megyek a metróhoz, ugye ott állnak az ellenőrök, vagy 5-en. mutatom a bérletem, direkt úgy van berakva a tokba, hogy látszódjanak a diákon a matricák.

Megállít, hogy had nézze meg a bérletet. kiveszem, mutatom neki, mondja, hogy vegyem ki a diákot is. kiveszi a kezemből, elkezdi forgatgatni, és megkérdezi, hogy ez milyen diákigazolvány? visszakérdezek, hogy hogy érti, hogy milyen? azt mondja erre, hogy ez nem igazi diákigazolvány, mert az barna, ez meg kék...... hát no comment.....

2010. aug. 30. 20:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, de a metrónál NEM ellenőrök vannak!

Azok biztonsági őrök, akik elvégeztek egy kula tanfolyamot és lett belőlük olyan biztonsági őr aki jegyet is ellenőriz. De nem bűntet meg semmi csak megnézi a bérleted...

Rájuk a BKV-sok is azt mondják, hogy droidok :-D Mert ilyen IQ harcos fogdmeg-mardel hülyék akik máshová már nem voltak jók...

A BKV ellenőrök (az igaziak) is elhatárolódnak tőlük...

2010. aug. 30. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem azért van olyan is, aki hivatásból megy ellenőrnek. Normál, kultúr országban ebben semmi ciki/megalázó sincsen. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy van aki élvezi. Nem feltétlenül másik cs*egetését. Inkább azt, hogy kultúrált, pszichológiai módszerekkel hogy lehet valakit meggyőzni, vegyen jegyet. Láttam már pár ilyet, persze ehhez intelligencia is kell. Van olyan is, aki munkanélküliség ellen menekül, de sztem olyan is, aki a nyugdíjra pályázik. Ha belegondolsz mégsem egy irodában ücsörögnek egész nap. Folyamtosan utaznak, megismernek embereket. Igazi "csapatépítő tréning" :P
2010. aug. 30. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nemtudom miért lesz... Biztos nem talált jobbat... Inkább , minthogy az utcán csövezzen...

Viszont azzal nagyon nem értek egyet, hogy az ellenőr ugyanúyg normális ember mint mi... EGYÁLTALÁN NEM! Az ellenőr sem, és ezek a "droidok" sem... mindd értelmi fogyatékosok szintjén vannak, csak betegség nélkül... Belém rendszeresen belémkötnek, pedig mindig van érvényes bérletem+ diákigazolványom... Nem próbálok elmenekülni semmi... Erre beugrik elém és ellök... Thai boxolok, legszivesebben ugy leb*sznék neki egyet hogy csak na... De nem tehetem mert akkor én leszek feljelentve...

Nem értem miért nem lehet normálisan "Megkérem mutassa a bérletét! Vagy Láthatnám a Bérletét?" körülbelül...

Egyetlen egy normális ellenőrrel találkoztam eddig... Nemtudom, hogy azért szeppent-e meg mert 3-4-en épp edzésről jöttünk, vagy tén yleg rendes volt... Egy idős nyugdíjas bácsi volt és teljesen normálisan elkérte a bérletet, diákot... Eskü öröm volt neki odaadni!

Nem ez a BÉRLEEET???! DIÁÁÁÁÁÁÁÁKKK?!

2010. aug. 30. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

ill. [link]

2010. aug. 31. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!