Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért lesz valaki BKV ellenőr?

Miért lesz valaki BKV ellenőr?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

Mert oda nem kell sok ész?!

Mert nem veszik fel máshova?!

Mert mazochista?!

2010. aug. 30. 13:16
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Mert ő sem ingyen kapja a kenyeret a boltban.
2010. aug. 30. 13:22
 3/15 anonim ***** válasza:
16%
Aki szakmunkásnak se jó.
2010. aug. 30. 13:26
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
mert örül, hogy talált munkát.
2010. aug. 30. 13:29
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

A Bëlga azt mondja erről:

"Ha nem tudod mit akar az élet tőled, gyere el te is jegyellenőrnek

Állati nagy buli hidd el

Beszélhetsz akár a legjobb nővel

Például szevasz bébi a jegyedet adjad

Mondod neki és érzed, hogy nagy vagy

Elegáns kék ruha piros karszalag

A jármű ura, tutira az vagy

Úgy szállsz föl, mint az áramütés, a kék villám és indul a pörgés

Jegyeket, bérleteket mondod

És a kabátod lazán kibontod

És figyeled a neked szóló tiszteletet

Az arcokon a rémületet"...

2010. aug. 30. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Örül hogy van munkája. Ennyi erővel a kukás mért kukásnak megy? A mai világban nagyon nehéz munkát találni még több diplomával, nyelvekkel is. Inkább kukás vagy ellenőr mint munkanélküli
2010. aug. 30. 14:22
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Én egyáltalán nem nézem le a kukásokat, ha belegondolok mi lenne nélkülük... A BKV-ellenőrség sem elítélendő, csak rengeteg bunkó ember van köztük, akik vagy nem tudtak elhelyezkedni emiatt máshol, vagy a bunkó utasok miatt lettek ilyenek, sajnos abból sincs hiány, én is begolyóznék ha egész nap olyan emberek káromkodását kéne hallgatnom, akik fel vannak háborodva, hogy a szabályok rájuk is vonatkoznak és nem utazhatnak ingyen.
2010. aug. 30. 14:46
 8/15 anonim ***** válasza:
39%
Én sem nézem le őket de tapasztalatból tudom h némelyik ellenőr még az aznapi dátumot sem tudja!Akkor mire fel vegyem az ember orba szájba 320 ft-ért jegyet.Legalább normálisan ellenőrizzenek...
2010. aug. 30. 15:11
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
A kukásokról is kb annyit h egynémelyik a szemetet nem tudja kiszórni normálisan.A fele kimegy a cuccnak és vígan mennek tovább...ennyit erről.Az egyszerű dolgokhoz is kellene némi ész talán...
2010. aug. 30. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondom én is amit a többiek:

Azért, mert örül, hogy végre talált valami munkát...

Az hogy a társadalom szempontjából egy lenézett munkakör más kérdés.

De ha azt nézed a rendőr is lenézett, mégis hogy sipítozik mindenki ha valami baj éri: Hívjanak rendőőőőőőrt!!! Meg a Postások is, mi lenne nélkülük?

Vasutasokat is mindenki köpködi, de mi lenne ha nem lennének? Nélkülük nehéz utazni...

Amúgy meg az köpködi őket akinek van rá oka. Nekem mindig van bérletem, egyetlen konfliktusom nem volt ellenőrrel még, nem anyáztam ő sem bánt velem bunkón mert nem adtam rá okot. Nem lehet hogy aki lenézi anyázza az ellenőröket pont azért teszi mert nincs jegye, meg miért is ne jeligével...?

2010. aug. 30. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!