Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez tényleg így van még most...

Ez tényleg így van még most is, vagy rosszul értesültem?

Figyelt kérdés
Szeptember elsejétől óvodapedagógusként fogok dolgozni és ma azt az információt kaptam, hogy a vírushelyzetre való tekintettel a pedagógusok is részesülnek abban, hogy a MÁV-nál és a Volán-nál bárhova ingyen utazhatnak, ezáltal én is.

2021. aug. 25. 12:37
 1/2 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem még leírni, hogy egy bizonyos papírt állítanának ki ehhez és azzal együtt lenne érvényes.
2021. aug. 25. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Pedagógusoknak nem jár, itt a kormányrendelet, hogy kiknek jár:

[link]

[link]

Azonban közalkalmazottként jogosult leszel az utazási utalványra, amit elvieg évi 12-szer lehet felhasználni, és 50 % kedvezményre jogosít. Gyaorlatilag azt tapasztaltam, hogy sokszor a kalauz/buszsofőr nem ír bele a rubrikába, így többször is használhatod. A részletek itt vannak a 7. paragrafusban: [link]

2021. aug. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!