A 752 BÉKÉS IC melyik vágányról szokott indulni a Keletiből?
2021.08.20.-án utazok Békéscsabára Budapesti átszállással és elég szűkös az átszállási időm. Az ELVIRA szerint az 1-es vágányról indul (az elvirában ilyen téren nem hiszek, mert már volt hogy rossz vágányra mentem miatta) a vonatdroid szerint pedig az 5-ösről (a droid sem biztos infóval szolgál mindig).
Aki esetleg többet jár ezzel a járattal vagy esetleg járatosabb a keletiben/vonattémában tudna nekem segíteni?
Mivel alapjáraton is szoros átszállási idővel megyek (pláne, hogy a késés is benne van a pakliban) ezért szeretnék felkészülni és ha tényleg késik a vonatom akkor lehetőleg célirányosan tudjak menni és ne keljen még a nagy kijelzőn keresgélnem a vagányt.
(elviraval egyszer így átszállásnál megszívtam,hogy az indulás előtt 5 percel rossz vagányt mutatott)
Ezért tartom tovább a segítseg kérdést! :-)
Ha valaki jártas a keletibe vagy ezen a vonalon és tudja hogy általában melyik peronrol indul a keletibe a 752-es Lökösházai IC akkor az kérem ne tartsa magába! 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!