A Rail Cargo Hungária merre tevékenykedik?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert megpróbálnám a mozdonyvezetői tanfolyamokat, de érdekelne, hogy merre kell dolgozni utána? Vidéki vagyok, ezért elég gáz lenne, ha mondjuk naponta kéne felmenni Debrecenbe vagy Budapestre a mozdonyt felvenni.2021. aug. 16. 01:16
11/13 anonim válasza:
OFF kérdés, de magán vasút társaságnál önköltségen, lehetséges valahol most tanulni ?
Rail Cargo oldalán érdeklődtem tavaly illetve előtte is, nem indítottam képzést.
Csak a MÁVnál vannak de ott alá kell írni 5 évre, és a fizetés stb se túl mutiváló...
13/13 A kérdező kommentje:
Esetleg egy mintabeosztást tudna valaki írni? Nem kell RCH-s legyen, csak hogy el tudjam képzelni hogyan dolgozik egy MV. Teljes hét érdekelne hogyan néz ki, mikor indul munkába, mikor végez.
2021. aug. 19. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!