Mivel a legjobb az utazás/közlekedés?
Vegyesen mindegyik. Van ahová gyorsabban eljutsz tömegközlekedve.
Néha nincs kedvem vezetni, vagy csak szeszelnék.
Így kimondva szerintem egyik se, mindegyik másban, máskor jó
Nyilván attól függ, mikor, honnan, hová, mi célból, kivel, mit kell vinni magammal.
Ha lehet, mellőzöm az autót, egészségesebb és környezetbarátabb megoldás bármi más. Nagy távolságokra repülni a legjobb, közepes és rövid távokon vonatozni szeretek, de utóbbiaknál az autó a rugalmassága miatt jön sokszor számítàsba. A szomszéd utcába a pékhez, kisbevásárlásra a boltba pedig gyalog vagy bringával megyek. Nyilván ha sok a cipelnivaló, autóval megyej, ha meg kevés az időm, a belvárosba tömegközlekedéssel, külvárosba autóval indulok.
egyedül nyáron motor a legjobb, utassal is használható csak merjen felülni rá
rossz időben kocsi
tömegközlekedésnél még bicikli is jobb, amióta tehetem nem szállok se vonatra se buszra
Amblokk legjobb nincs, helyzet- és utazásfüggő, hova, és melyik a legjobb.
Én Budapesten élek, ha jó idő van, és nem a város másik végébe kell menjek, és cuccom sincs túl sok, akkor a bicikli és az elektromos roller a legjobb választás számomra. Ha buliba megyek, vagy olyan helyre, ahol nem nagyon lehet őket lerakni, vagy ha rossz idő van, akkor tömegközlekedés (főleg kötöttpályás).
Budapesten csak akkor jön szóba nálam az autó, ha nehéz cuccot kell vinni valahova, vagy hozni valahonnan, mert a városi forgalom sokszor katasztrófa, a parkolásról nem is beszélve.
Belföldi utazáshoz az autót preferálom legjobban, pláne ha több napra megyek, de 1-2 napra a busz vagy a vonat is szóba jöhet esetenként.
Külföldre leginkább repülővel, esetleg busszal/vonattal megyek legszívesebben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!