Tényleg lesz olyan hogy a vonatra meg buszra sem fognak felengedni védettséget igazoló okmány nélkül?
Igen, idén ez lesz a következő fenyítés, mert még mindig van 4 millió "renitens" akire nem lehet rátukmálni fejenként 2 oltást minden évben.
Majd járunk kocsival mindenhova is.
#8: Nekem is van, sőt, konkrétan autóbuszt vezetek.
De mindezek ellenére a f**om kíváncsi rá, hogy a "mélyen tisztelt" rakomány a nyakamba köpködje a kovidját.
Mi, oltottak ugyanúgy elkaphatjuk, sőt, akár tovább is tudjuk adni.
Kedvencem ez a kísérleti vakcina duma. Egy évtizedek óta fejlesztett technológia (mRNS) összevonása egy már szintén közel 20 éve ismert (SARS-CoV) vírus tuningolt változatával. Ez sehol nem kísérlet.
Egyébként szerintem hülyeség, a tömegközlekedés igénybevételét nem akadályozhatják meg egy ilyen szabad döntés alapján.
#24 Akkor nézz utána, bevallottan kísérleti vakcinákról van szó, pont emiatt nem tehetik kötelezővé (csak rákényszerítik az embereket).
Több nyugati országban (ha jól tudom, Olaszországban és Franciaországban) már bejelentették, hogy ősztől oltáshoz fogják kötni a vonatokon és a távolsági buszokon való utazást. Ez is marha logikus amúgy, a helyi buszokon/villamosokon/metrókon jóval nagyobb tömeg szokott lenni. Bármit megtehetnek a covid ürügyén, hiszen diktatúra van, és a birka nép ezt eltűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!