Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tényleg lesz olyan hogy a...

Tényleg lesz olyan hogy a vonatra meg buszra sem fognak felengedni védettséget igazoló okmány nélkül?

Figyelt kérdés
Mert akkor nekem végem. Én már ilyet is hallottam. Megtehetik?

2021. aug. 7. 09:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%

És az miért lenne jó nekünk, ha a védettségi nélküliek nem élhetnének nemhogy normális életet, de semmilyet sem?

2021. aug. 7. 18:21
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
11: Mert nem értem, miért kell ennyire tojni egy szuritól és felelőtlennek tartom azokat, akik nem oltatják be magukat. Miattuk kellenek a korlátozások, a hülye maszkviselés majd megint. Ha mindenki szépen beoltatná magát, nem lenne itthon 4. hullám és végre normálisan élhetnénk.
2021. aug. 7. 19:16
 13/25 anonim ***** válasza:
38%

"És az miért lenne jó nekünk, ha a védettségi nélküliek nem élhetnének nemhogy normális életet, de semmilyet sem?"

Azért, mert aki nem oltatja be magát, nem csak magát veszélyezteti, hanem mindenkit. Igen, az oltottakat is, mert az oltás sem ad tökéletes védelmet.

2021. aug. 7. 21:31
 14/25 anonim ***** válasza:
31%

Az oltott is ugyanúgy fertőzhet.

#12 Attól ez még egy kísérleti valami, amiről azt de tudjuk mi a francot kotyvasztottak bele. Totálisan megértem azokat, akik nem akarják beadatni, mert nem kizárt, hogy 10 év múlva kihullik a hajunk, vagy csak szimplán lebénulunk. Felelősséget senki sem vállal. Akárcsak a designer drogokra. Most akkor használjuk azokat?

2021. aug. 7. 22:14
 15/25 anonim ***** válasza:
45%

14: Tipikus agymosott gondolkodás. A gyerekkori oltásoktól lett bajod? Nem, de megmentették az életed, mert nem haltál bele a diftériába, tbc-be, stb

A hajad nem a covid oltástól fog kihullani, hagyjuk a hülyeséget már…

2021. aug. 8. 04:57
 16/25 anonim ***** válasza:
85%

A gyerekkori oltásokat egy év alatt (se) dobták össze és én voltam a tesztalany? Nem. A legtöbb akkor már 15-20 éve kötelező volt.

2021. aug. 8. 08:48
 17/25 anonim ***** válasza:
58%

#12 Még mindig kísérleti vakcinákról van szó!

Amúgy meg nem az oltatlanok miatt lesznek lezárások, hanem miattatok diktatúrapárti covidfasiszták miatt, meg a titeket kiszolgáló diktatórikus politikusok miatt.

2021. aug. 8. 11:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Több nyugat-európai országban be fogják vezetni ősztől. Itthon is csak idő kérdése. A gyógyszergyárak profitjáért mindent.
2021. aug. 8. 14:46
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
Nekem semmi bajom nem lenne azzal ha valaki nem oltakozik, ha az intezív ellátás költsége nem a "közösből" menne. Ugyanúgy az sem érkelne, ha valaki nem köti be a biztonsági övét, vagy ha poénból kiugrik a tizedikről, amíg ez mindenki másnak nem kerül milliárdokba. De ez bizony annyiba kerül. Egyetlen covidos beteg intenzív osztályi kezelése akár 20-25 millió forint is lehet. Persze, az oltott is kerülhet ilyen helyzetbe, csak nekem nagyon nem mindegy, hogy 100 vagy 10000 ember kezelését kell kifizetni az adómból.
2021. aug. 8. 15:04
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
#19 Ha lehetne, én lennék az első, aki aláírja, hogy lemondok a coviddal kapcsolatos kórházi ellátásról. Legalább nem ölnének meg.
2021. aug. 8. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!