Tényleg lesz olyan hogy a vonatra meg buszra sem fognak felengedni védettséget igazoló okmány nélkül?
És az miért lenne jó nekünk, ha a védettségi nélküliek nem élhetnének nemhogy normális életet, de semmilyet sem?
"És az miért lenne jó nekünk, ha a védettségi nélküliek nem élhetnének nemhogy normális életet, de semmilyet sem?"
Azért, mert aki nem oltatja be magát, nem csak magát veszélyezteti, hanem mindenkit. Igen, az oltottakat is, mert az oltás sem ad tökéletes védelmet.
Az oltott is ugyanúgy fertőzhet.
#12 Attól ez még egy kísérleti valami, amiről azt de tudjuk mi a francot kotyvasztottak bele. Totálisan megértem azokat, akik nem akarják beadatni, mert nem kizárt, hogy 10 év múlva kihullik a hajunk, vagy csak szimplán lebénulunk. Felelősséget senki sem vállal. Akárcsak a designer drogokra. Most akkor használjuk azokat?
14: Tipikus agymosott gondolkodás. A gyerekkori oltásoktól lett bajod? Nem, de megmentették az életed, mert nem haltál bele a diftériába, tbc-be, stb
A hajad nem a covid oltástól fog kihullani, hagyjuk a hülyeséget már…
A gyerekkori oltásokat egy év alatt (se) dobták össze és én voltam a tesztalany? Nem. A legtöbb akkor már 15-20 éve kötelező volt.
#12 Még mindig kísérleti vakcinákról van szó!
Amúgy meg nem az oltatlanok miatt lesznek lezárások, hanem miattatok diktatúrapárti covidfasiszták miatt, meg a titeket kiszolgáló diktatórikus politikusok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!