Mely kerületek vannak közel Pesten a pályaudvarokhoz?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, Pesten kell munkát keresnem, és ha lehet nem akarik metrozni, villamosozni...2021. júl. 27. 18:56
2/16 anonim válasza:
Déli pályaudvar - I. Kerület
Nyugati pályaudvar - VI. Kerület
Keleti pályaudvar - VIII. Kerület
Kelenföld vasútállomás - XI. Kerület
Azt nem írtad hogy honnan járnál be dolgozni. Mert hiába találsz egy jó állást mondjuk a Déli mellett ha közben meg mondjuk Monoron laksz és a Nyugatiba megy a vonat.
Ha leírnád hogy honnan akarsz bejárni, megtudnánk mondani hogy az a vonat melyik kerületeket érinti.
3/16 anonim válasza:
Mi a probléma a tömegközlekedéssel? Gyakran jár, gyors. A kerület még nem jelent semmit, a XIII., ahol a Nyugati van, óriási, a VIII., ahol a Keleti van, óriási, a XI., ahol a Kelenföldi van, óriási, ezzel az információval nem vagy beljebb illetve közel a pályaudvarhoz.
4/16 anonim válasza:
Én is most költözök fel vidékről. Életembe először metroztam, arra a villamosra száltam fel ami az ellenkező irányba vitt. De nem kellet sokat várni a következőre, elsőre bonyolultnak tűnik de nem az. És nincs olyan nagy tömeg sem.
5/16 A kérdező kommentje:
Tatabányatol járnék be
2021. júl. 27. 20:44
6/16 anonim válasza:
Onnan a Délibe (XII. kerület) ill. a Keletibe (VII-VIII. kerület) érkeznek a vonatok. És milyen munkakörben akarsz dolgozni?
7/16 A kérdező kommentje:
Mindegy csak ne gyárba, azért menekülök Tatabányáról,irodai, kereskedelem stb
2021. júl. 27. 20:59
8/16 anonim válasza:
A Tatabánya felől érkező vonatok a Délibe érkeznek, és áthaladnak Kelenföldön is. Így szóba jöhetnek az I. a XI. és a XII. kerületek is. Viszont ezekből vannak olyan kerületek aminek csak a szélén halad el, és olyan is, amelyik olyan nagy hogy nem is tudja a teljes kerületet a vonat lefedni.
9/16 anonim válasza:
A közlekedés mindenesetre ne legyen szempont a választásnál. Fél óra alatt már egész messzire el tudsz jutni.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor most mely kerületeket nézzem a profession.hu?
2021. júl. 27. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!