Miért nem lehet BKK vonaljegyet venni elektronikusan?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 22:22
1/9 anonim válasza:
Miért nem lehet? Simple pay mobiljegy...
2/9 anonim válasza:
A hivatalos indoklás szerint nincsenek meg hozzá a technikai feltételek. Magyarul nem akarják kivitelezni a bérlet egyszerhasználatos verzióját.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 és 4 : Kérnék egy képet arról, ahol a vonaljegyet meg lehet venni ezekben az alkalmazásokban.
2021. júl. 26. 12:47
6/9 anonim válasza:
Úgy tűnik , eddig egyik politikai garnitúra sem igazán merte felvállalni az új jegyrendszer bevezetésével óhatatlanul járó konfliktusokat, hiszen ne feledjük: itt bizony nem csak nyertesek lesznek, hanem adott esetben hangos vesztesek is, akiknek a hangját az éppen ellenérdekelt politikai tábor könnyen fel tudja erősíteni és az egész új jegyrendszert kiherélni, politikai játszótérré silányítani. Szóval a tessék-lássék munka oka egy sor kritikus döntés (pl pontos időkorlát mennyi legyen, legyen-e zónarendszer is, mekkora legyen a napi limit, stb.) halogatása.
7/9 A kérdező kommentje:
#3 és 4 : Várom a választ azóta is! A linkeket ismertem már nagyon régóta.
2021. júl. 26. 21:26
8/9 anonim válasza:
Vonaljegyet nem lehet venni, csak napi- és hetijegyeket és bérleteket. Ha jól tudom akkor nem is nagyon tervezik hogy lehessen venni.
9/9 anonim válasza:
8-as, de , tervezik, csak mint írtam, a kritikus döntéseket senki sem akarja meghozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!