Ma Budapesten melyik tömegközlekedési eszköz és utca van lezárva a felvonulás miatt és meddig tart mindez?
Ha tud valaki linket a lezárások pontos menetrendjéről nagyon jó volna, én sajnos nem találtam. A BKK Futárba meg hiába írom be az útvonalat nem jelzi, hogy mi nem megy. Ismerőseimnek meg pont ma van pár fontos elintéznivalója a belvárosban és kissé kintebb is, és nem tudnak és épp kijönni se a Deák tér, se az Astória felé. Engem hívtak, mivel jobban ismerem a várost, de gőzöm sincs a mai lezárásokról.
A 13. kerület Béke térre szeretnének eljutni, ráadásul kisgyerekekkel, nagyon nem hiányzik nekik épp most a gyaloglás, meg a mindenféle fura tömegen való átvergődés.
Tudja valaki jelenleg a Deák környékéről milyen járművel juthatnak el a Béke térre?
(3-as metróval szerettek volna első körben, de oda nem tudtak lejutni....)
Hát nem tudom. A Partizán élő közvetítése szerint jelenleg a Kálvin tér és a Fővám tér között járnak éppen. Ha most beírom a Futárba, hogy a Fővám térre akarok eljutni, akkor nem ajánlja a jelenleg nem közlekedő kiskőrúti villamosokat, hanem a 2-es villamost a Kossuth térig, majd onnan a 2-es metrót a Deákra. Vagy sétáljak be a Vigadó tértől.
Szóval szerintem a Futár a jelenlegi lezárásokat figyelembe veszi.
Egyébként a Deák térről a Béke térre, miért kell az Astoriát érinteni? Nem mellesleg most 20 perccel később már feloldották a Kálvin tér és a Deák tér között a Kiskőrút lezárását.
Na kijutottak, de gáz ez az egész.
Nem a FUTÁR nem volt valós, mert ajánlotta a metrót, de mégsem engedték le őket.
Az Astória közelében is lett volna dolguk, de végül, azt elhalasztották emiatt a szemétládák miatt.
Deáktól meg gyalog kellett kijönniük, és valami rendőrfélétől érdeklődtek, hogy merre hogyan, közben egy autós is érdeklődött, hogy merre mehet tovább és hallva ismerősömék szerencsétlen helyzetét, felajánlotta, hogy egy darabon elviszi őket, ahol már biztosan jár a metró.
Különben gyalogolhattak volna.
Mindezt úgy, hogy van érvényes bérletük!
Az autós meg egy rendes ember volt. Na ő meg kénytelen volt hazamenni, és bringával megy vissza, hogy eljusson oda, ahova szeretne... Tényleg nagy kalamajka van Pesten.
Köszönd meg a moderátornak, hogy a kérdésedet nem törölte, hanem csak átírta benne a sértő szót normálisra...
Hogy a témához is hozzászóljak:
Többször is említetted a metrót mint az eljutás egyik eszközét.
Azt azonban nem vetted számításba, hogy a metró nem jár azon a szakaszon, ahol neked fontos lett volna.
Jelenleg csak Újpest-központ és az Árpád híd megálló között közlekedik a 3-as metró. Tehát, az angyalföldi Béke térre való eljutásban nem túl sokat segített volna.
Az, hogy az ismerősöd nem volt képes alkalmazkodni egy ilyen horderejű dologhoz az ő szegénységi bizonyítványa. Egyébként is azért Budapesten
Hogy hozzászóljak:
A Deák térről indult busz a Béke térre még ilyenkor. Tudom mert én igénybe vettem :)
A kérdező úgy látom, pont a felvonulás fő üzenetét nem értette meg, ha egyszer szemétládának titulálja akár a felvonulókat, akár a biztosítàst végzőket. De ha utálkozni, keseregni jobb neki, lelke rajta.
Ami a Futár működését illeti, bármilyen (!) vonulásos felvonulás esetén a tervezett indulásokkal kénytelen számolni, mert a lezárások pontos időpontja és tartama legfeljebb egy maratonfutás esetén fix, demonstrációnál nem az, így nem lehet rá előre pontos menetrendet írni. Ilyenkor bizony érdemes az adott eseménytől távolabb eső metróállomásokon bebújni a föld alá és metróval a vonulás útvonala alatt átbújni. Ez még Putyin ellen is működő fegyver volt, pedig ott aztán nem volt ám pardon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!