Hogyan juthatok el a Soroksári Auchanba?
Szóval, vonattal mennék és ugye a Soroksári vasútállomásnál szállnék le.
Valaki le tudná írni merre kell menjek, melyik buszra kell szállni? Egyszóval, hogyan jutok oda?
Köszönöm!
A különbség az, hogy a Pestiek csettintésre odatalálnak a Soroksári Auchanba, a vidékiek meg a Potyikámhoz. A vidékiek nem találnak oda a Soroksári Auchanba, de a városiak se a vidéki csárdához. De ahogy engem neveltek, én még azt is elmagyaráznám nektek, hogy mikor érdemes odamenni, vagy mi a kínálat is akár, de az az első hogy részletesen leírnám hogyan lehet odajutni. Egyesekkel ellentétben. A térképes válaszolónak köszönöm, nekem is eszembe jutott, csak még sem sikerült megtalálni. Most már tudom hogyam jutok oda.
Mindezek ellenére, mindenkinek minden jót és szép napot!
Én Pesti vagyok, tehát nem Budai. De nekem a soroksári üzletközpontok ugyanolyan ismeretlenek, mint a te Potyimkád.
Tudom hogy már esetleg későn kapod meg a választ, de ha esetleg mást is érdekelne:
A vasútállomásról kisétálsz, ott látni fogsz két megállót ami a 166os busz megállója. A gubacsi út/határ út irányába menj 1 megállót. Ott leszállva, abból a megállóból indul a 135ös busz a Soroksári Ikea felé. Az megáll az Auchannál is.
A 166os busz hétköznap fél óránként, hétvégén óránként jár, így akár egyszerűbb legyalogolni azt az 1 megállót a templom irányába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!