Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan juthatok el a Soroksári...

Hogyan juthatok el a Soroksári Auchanba?

Figyelt kérdés

Szóval, vonattal mennék és ugye a Soroksári vasútállomásnál szállnék le.

Valaki le tudná írni merre kell menjek, melyik buszra kell szállni? Egyszóval, hogyan jutok oda?

Köszönöm!

2021. júl. 22. 13:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A különbség az, hogy a Pestiek csettintésre odatalálnak a Soroksári Auchanba, a vidékiek meg a Potyikámhoz. A vidékiek nem találnak oda a Soroksári Auchanba, de a városiak se a vidéki csárdához. De ahogy engem neveltek, én még azt is elmagyaráznám nektek, hogy mikor érdemes odamenni, vagy mi a kínálat is akár, de az az első hogy részletesen leírnám hogyan lehet odajutni. Egyesekkel ellentétben. A térképes válaszolónak köszönöm, nekem is eszembe jutott, csak még sem sikerült megtalálni. Most már tudom hogyam jutok oda.

Mindezek ellenére, mindenkinek minden jót és szép napot!

2021. júl. 29. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én Pesti vagyok, tehát nem Budai. De nekem a soroksári üzletközpontok ugyanolyan ismeretlenek, mint a te Potyimkád.

[link]

2021. júl. 29. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Tudom hogy már esetleg későn kapod meg a választ, de ha esetleg mást is érdekelne:

A vasútállomásról kisétálsz, ott látni fogsz két megállót ami a 166os busz megállója. A gubacsi út/határ út irányába menj 1 megállót. Ott leszállva, abból a megállóból indul a 135ös busz a Soroksári Ikea felé. Az megáll az Auchannál is.

A 166os busz hétköznap fél óránként, hétvégén óránként jár, így akár egyszerűbb legyalogolni azt az 1 megállót a templom irányába

2021. júl. 29. 14:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. júl. 29. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!