Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan juthatok el a Soroksári...

Hogyan juthatok el a Soroksári Auchanba?

Figyelt kérdés

Szóval, vonattal mennék és ugye a Soroksári vasútállomásnál szállnék le.

Valaki le tudná írni merre kell menjek, melyik buszra kell szállni? Egyszóval, hogyan jutok oda?

Köszönöm!

2021. júl. 22. 13:50
1 2
 1/14 anonim válasza:
78%

135 busszal

A Templom utca és a hősök tere sarkánál van a megálló

2021. júl. 22. 13:52
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, az okés. De oda az állomásról hogy jutok el?
2021. júl. 28. 13:13
 3/14 anonim ***** válasza:
2021. júl. 28. 14:21
 4/14 A kérdező kommentje:
[link] Ennél a buszmegállónál kell felszállni a 135-ös buszra?
2021. júl. 28. 15:06
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Megnézed a táblára mi van kiírva.
2021. júl. 28. 15:15
 6/14 anonim ***** válasza:
5-ös az egy túl bonoyolult, és komplex folyamat lenne:D
2021. júl. 28. 18:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Jaj, mert ha én azt mondom 'Égyházán a Potyikám étterme', akkor te rögtön tudni fogod hogy hol van, nem?😉 Vidékiként igen, komplex feladat. De ez egy kérdéses oldal, nem? Mindenki csak kötöszködni tud a másikkal? Itt nincs olyan hogy igen vagy nem, itt csak az van hogyan is merted te feltenni ezt a kérdést a Gyakorikérdéseken?
2021. júl. 28. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:

"Égyházán a Potyikám étterme', akkor te rögtön tudni fogod hogy hol van,"

Beütném a google mapsbe, és megnézném a street viewn. Dubaiban mobilnet nélkül is tudtam táéjékozódni a lescreenshotolt térképpel, úgyhogy talán ez is menne.

2021. júl. 29. 09:46
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen? És honnan tudod hogy Délegyháza, vagy Nyáregyháza esetleg Kiskunfélegyháza?

A Potyikám étterme pedig egy helyiek által így emlegetett csárda, de nem ez a neve.

Nos hát? El tudsz tájékozódni?

Mert én úgy nem tudtam, hogy sétálj el xy-ra, ott szállj fel egy buszra és menj oda.

De jó neked, hogy Dubaiba is eltudtál menni. Kívánom hogy járd körbe az egész világot, és láss minél több dolgot. Sajnos másnak már az is öröm, ha Pestre feljut egy hónapban egyszer.

2021. júl. 29. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért a Potyikám étterem és a soroksári Auchan közt azért elég nagy a különbség.
2021. júl. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!