Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el Albertkázmérpusz...

Hogy jutok el Albertkázmérpusztára Mosonmagyaróvárról?

Figyelt kérdés
Azt írja a Google, hogy jár oda busz, mégis 3 óra feletti utazási időt mond legrövidebbnek.
2021. júl. 18. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A Google Maps nem szeret 0 perces átszállási idővel számolni, javaslom a menetrendek.hu oldalt. A gyakorlatban ugyanaz a busz közlekedik Várbalogtól tovább, amelyik abban a percben érkezik, de csak igényvezérelt módon közlekedik Albertkázmérpusztára, ezért más a járatszáma. Odafelé a sofőrnél tudod jelezni az utazási igényt, visszafelé szerintem telefonon, de a Volánbusz menetrendi mezőjében ( [link] erről nem találtam bővebb információt.
2021. júl. 18. 15:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval nem jár oda busz, de ha szólok, akkor normál áron elvisz engem egyedül oda?
2021. júl. 18. 15:33
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Atyaúristen, Jézus gyere le...! :-DDD

Kinek szólsz...?? Leintesz egy random buszt??

Taxinak hívják a tetszőleges célállomásra, kívánság szerint közlekedő eszközt. :)

2021. júl. 18. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Kérj kölcsön egy bicajt, lassú tempóban másfél óra alatt ott vagy Óvárról... :)
2021. júl. 18. 15:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor magyarázd meg légyszíves az egyes választ, ha véleményed szerint rosszul értettem.

2021. júl. 18. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
24%

Nem olvastam...

Majd elmagyarázza neked az, aki írta. :)

2021. júl. 18. 15:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja, hogy csak pofázol anélkül, hogy tudnád miről van szó.
2021. júl. 18. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Na, megint itt a sztereotíp ostobaság....

Nem vagy képes kikeresni a neten a buszjáratot, de ha valaki nem olyat válaszol, ami neked tetszik, annak nekirontasz...

Hát akkor menjél gyalog!

2021. júl. 18. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igényvezérelt járatnak hívják ezt a találmányt. Mivel viszonylag ritkán van utas, feleslegesen nem zörögnek ki a kisforgalmú helyekre, egyelőre nem sok helyen van ilyen az országban.

Felpattansz a Mosonmagyaróvár aut.végáll.-ról munkanapokon 7:20-kor és 14:35-kor (a vasútállomásról 7:28-kor és 14:49-kor) induló, Várbalog felé induló járatra és felszálláskor, mikor megveszed a jegyed mondod a sofőrnek, hogy Albertkázmérpusztáig mennél, ezzel el is van intézve az igénybejeletés.

Visszafelé munkanapokon 8:38-kor és 15:53-kor (tanítási napokon ez később, 16:00-kor megy) indul busz Albertkázmérpusztáról. Ez a nehezebb mutatvány, hiszen itt alapból nincs ott a busz, ahonnan utaznál. A járat indulása előtt kellő idővel (legalább egy órával előbb biztos nem lősz mellé, de minél korábban, annál jobb, hajnal 4-től ott vannak) telefonálsz a mosonmagyaróvári buszállomásra (96/215-497), hogy melyik járattal mennél Albertkázmérpusztáról.

2021. júl. 18. 16:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. júl. 18. 16:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!