7/7E/8E/133E/stb. buszoknál mások is tapasztalták már hogy időnként rossz helyen állnak meg?
Figyelt kérdés
Többször is előfordult már hogy nem állt meg ott ahol kellett volna, vagy rossz helyen állt meg. Gondolom az okozza a nehézséget hogy a különböző "E" járatoknak más-más megállókat kell kihagyniuk, így könnyen bele lehet zavarodni.2021. júl. 13. 18:49
1/9 anonim válasza:
Nem, csak siet a buszvezető és szarik az utasokra.
2/9 anonim válasza:
Nem emlékszem ilyen esetre, bár többletmegállás (7E Róna utca) talán előfordult.
3/9 anonim válasza:
Velem csak olyan fordult elő, hogy a 133E megállt a Vágóhíd illetve Huszár utcánál (különböző alkalmakkor). Bár talán egyszer úgy húztunk el a Március 15. tér mellett, mintha nem kéne ott megállni (pedig állt több ember is a megállóban), amit azért nem értek, mert ott az összes busz megáll.
4/9 anonim válasza:
De jó, hogy te csak egyszer láttál ilyet. Én magam is voltam áldozata ilyennek. A Március 15. téren akartam leszállni, és nemhogy ott nem állt meg, de még a következőnél sem.
5/9 anonim válasza:
#4:
Persze b*sztad megnyomni a vészjelzőt, ugye, pupák.
6/9 anonim válasza:
Miért nyomogatta volna a vészjelzőt? Rosszul lett valaki?
7/9 anonim válasza:
Lehet valami vidéki kormányzó került a járatra és örül, hogy legalább az irányt eltalála valahogy. A megállok már mellékesek. :D Volt rengetegszer olyan, hogy az utasoktól kérdezte a sofőr, hogy merre is kéne menni....
8/9 anonim válasza:
Én olyat tapasztaltam a Keleti pu és Blaha Lujza tér között, hogy a mindenütt megállós megelőzte a 133E-t azzal, hogy megállt a Huszár utcán. Jött hátul a bokor ugró, előtte a 133E, ami lámpát kapott, a bokor ugró meg megállt a megállóba, pont mellé a másiknak, 2 utas leszállt és a lámpa zöldre váltott (előttünk egy turistabusz parkolt, ki kellett kerülni), a 133E előre engedett 😁 Nem mindig a gyorsjárat a gyorsabb 😊
9/9 anonim válasza:
Keleti-Újpalota szakaszon velem sosem volt még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!