Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 3éve megbüntettek a buszon,...

3éve megbüntettek a buszon, kaptam egy 8ezres csekket, utánna abból 16 lett és küldtek egy papirt hogy át adták az ügyet valami cégnek (erre pontosan már nem emlékszem) Azóta nem kerestek meg semmi?

Figyelt kérdés
Az utolsó levél óta nem kerestek meg semmi, most jutott eszembe és elkezdtem kattogni hogy mivan ha beállítanak egy pár milliós csekkel? Olyan diákival utaztam amin nem volt matrica. Oda adtam a személyim és lakcím igazolványt is. Vajon már elfelejtették? 5év után úgy tudom elévül, köszi a válaszokat.

2021. júl. 5. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
az meg volàn....
2021. júl. 6. 10:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

behajtó általában ül rajta kicsit, mert a jegybanki alapkamat dupláját tudják ráverni évente, már magán a tartozáson és a behajtás költségein felül

milliós csekk ebből nem lesz, de azért egy százasra számíts

2021. júl. 6. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd jelentkeznek több százezres tétellel, aztán ráterhelik a házatokra.

Lehet, kiküldték és a szüleid kifizették?

2021. júl. 17. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!