A metró mitől ennyire népszerűtlen tömegközlekedési eszköz?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 09:37
11/19 anonim válasza:
7.-ben erre utaltam én, is, amit a 10. ír.
12/19 anonim válasza:
Részemről minden népszerűtlen, ahol közlekedés közben másnak a hónalját kell szagolni.
13/19 anonim válasza:
Csak a 3-as metró, már amikor teljesen üzemel, több utast szállít naponta mint a MÁV az egész országban. Ha ez népszerűtlen, akkor valahol máshol élsz.
14/19 anonim válasza:
Éppenséggel a metró, attól hogy nagyon sokan utaznak rajta, lehet népszerűtlen, csupán kényszerből választott közlekedési eszköz.
15/19 anonim válasza:
Nem népszerűtlen.
Ahol van, ott használják is. Ahol nincs ott meg nyilván nem.
Az ember meg összetett lény (általában) így az utazási idő mellett kalkulál további tényezőkkel is mint a kényelem, átszállás, közlekedési eszköz maga, vagy akár csak a kilátás.
17/19 anonim válasza:
Népszerűtlen? Ezt honnan veszed?
19/19 anonim válasza:
Nekem nincsen bajom vele, csak ne gyulladjon ki és ne álljon meg az alagútban... Kevesebb a csöves is rajta, mint a fentebbi járatokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!