Van esélyem visszakapni a pénzem?
Figyelt kérdés
Vonattal utaztam Budapestről haza, a vonat kb 35 percet késett, így lekéstem a csatlakozást.
Másfél órát kellene várnom a következőre, így értem jönnek autóval. A fennmaradó útszakaszra van bármi esélyem, hogy visszakapjam a jegy árát? (Kb 200 Forint egy 3000 Ft-os jegynél, szóval nem a pénzről szól az egész.)
2021. jún. 21. 17:55
2/3 anonim válasza:
Így utólag nem, ott helyben igazoltatnod kell a jegyedet a vonatszemélyzettel vagy az ügyfélszolgálaton, pénztárban, lemondva a továbbutazásról.
3/3 eddiboy válasza:
Beadhatsz kérelmet, és méltányolható esetben levásárolható kuponban visszakapod a lekésett út árát felfelé kerekítve. Én is kaptam már így vissza a menetjegy árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!