Milyen hasznos dolgot csinálnátok egy 5 órás vonatúton?
Figyelt kérdés
Ülőhelyes.2021. jún. 14. 19:27
1/9 anonim 

válasza:

Olvasás, tanulás, bambulás (meglepően hasznos tud lenni, csak próbáld ki)
2/9 anonim 

válasza:

Rejtő Jenő hangoskönyvet halgatnék
3/9 anonim 

válasza:

Na mit szoktak csinálni? Bújják a rohadt telefonjukat...
4/9 anonim 

válasza:

"Bújják a rohadt telefonjukat..."
Mondjuk olyan sok értelmes opciót te sem dobtál fel b+
6/9 anonim 

válasza:

Igen, én is a rohadt telefonomat bújom, vagy a tabletemet méginkább. Ilyen eltorzult korcs söpredék fiatal vagyok. Bezzeg a régi szép időkbe nem voltak ilyenek, a sorkatonaságot is vissza kéne hozni, az lenne a jó világ. Kérlek nézd el nekem, hogy a rohadt telefonomról készülök a vizsgáimra és nem nyomtatom ki az anyagot papírra 2021-ben...
7/9 anonim 

válasza:

Nézelődj, olvass, hallgass zenét, nézzél filmet, sörözz, beszélgess, tanulj, aludj, járkálj, tartózkodás alatt levegőzz, nézd meg az állomás előtti teret, vegyél egy csokit a restiben, stb.
8/9 anonim 

válasza:

Ha fáradt vagyok, alvás, egyébként pedig zenehallgatás, telefonozás (1 órás buszúton beszélgetni és híreket/érdekességeket szoktam olvasni). Nem szokásom, de jó ötlet még a film/sorozatnézés, olvasás vagy tanulás.
9/9 10 deka farhát 

válasza:

Bambulok ki az ablakon. Vagy alszom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!