Hogy jutok el Budapestről (keletiből) Szentendrére? (Külföldi vagyok)
Az előző válaszoló korrektül leírta az útvonalat, de ha igényes külföldi vagy, nem veted meg a kishazánk legszebb folyójával való érintkezést és a Hunyadi nevű forradalmár kivitelű kirándulóhajóval mész Szentendére, a nyányila nyikorgó nyekergő óriás tömött zöld kukac helyett. A Keletiből kettes metróval eljutsz a Batthyány térig, ott leszállsz, és kisétálsz a rakpartra. A hajó hétfő kivételével minden nap 10:40-kor érinti az itt található pontont, a menetidő 1 óra 20 perc. Az út során pedig a személyhajó eredeti Sakál gépei is főüzemben megtekinthetők. A személyzet többnyire barátságos, bár ha nem ezt a hajót osztják be, lehetnek rajta antiutasbarát g*ci matrózok. A jegy ára se valami olcsó, a MAHART mostanában sajnos maga alatt vágja a fát. Ennek ellenére, ha tehetem, én Pestről oda mindig hajóval megyek. Semmilyen más egyéb közlekedési eszközzel nem hasonlítható össze az a hangulat.
Ha sietsz, marad a zöld kukac, de ha nem, itt a lehetőség, hogy többek közt végignézd alulról, hogyan b*sz*kodnak a Margit híd felújításán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!