Mit jelentenek a betűk?
A BKK Futár appban mit jelentenek egy már megtervezett útnál ezek a betűk, és vmelyikük miért van zárójelben? (A fotón majd megérted.)
Az aluljárók lejáratait betűk jelölik. Ezzel is segít az alkalmazás, hogy melyik kijáraton kell elhagynod az aluljárót. Majd figyeld meg, minden lépcsőnél narancssárga körben egy betű van. Ebben a cikkben lévő képeken láthatsz példákat:
Köszönöm szépen a segítséget! 🙂
Tehát ha jól értem, az ,,M" azt jelenti végülis, hogy egy "csomópontnál", megállónál metróállomás IS van.
Ahol meg egy betű zárójelben van, az a lépcső jelölése, ezzel is segít az alkalmazás.
Ugye jól értem?
#5, szóval a H = van a közelben hév is, M+H = van a közelben hév és metró?
Vagy az ilyen jelölések (M, H) egy csomópontnak a nevei?
(Bocsi, nem teljesen értem. 🙁)
Pedig azért annyira nem bonyolult. Igen az M+H azt jelenti, hogy az adott helyen van metró és HÉV is. Csomópontoknak rendes nevei vannak, egyedül a "BAH-csomópont" az, ami tartalmaz "nagybetűket", de az is csak a Budaörsi-Alkotás-Hegyaljai utakból képzett mozaikszó.
Tehát az "Örs vezér tere M+H" azt jelenti, hogy a helynek a neve az, hogy Örs vezér tere, ahol van metró és HÉV is.
Jó, akkor már értem. Köszi Lemon7!
Még egy 🤣: ha megfigyeltétek a képen, egy helyen a lejáró bejáratánál I, valahol a kijáratnál H betű van, de valahol pedig semmit nem ír. Egy be- vagy kijáratnál két opció van: betűvel van jelölve vagy egy utca, tér,... nevével?
Bocs a sok kérdésért, de végülis erre van az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!