Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megéri le vizsgázni buszbol?

Megéri le vizsgázni buszbol?

Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Ha tudod nagyjából milyen fizetés vár, és nem érdekel hogy ünnepnapokon is mész csináld meg, én ebből kifolyólag nem foglalkozok a sofőrködéssel.
2021. máj. 3. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
csak ha buszvezető akarsz lenni, de akkor viszont kötelező
2021. máj. 3. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha buszvezetőként szeretnél dolgozni, akkor igen. Ellenkező esetben nem éri meg.
2021. máj. 4. 00:27
 4/10 anonim válasza:

Szerintem igen.

Lehet unnepnapokon is mesz, viszont nem is a snassz hetfotol pentekig 8 (joesetben) ora mint az atlagos munkahelyeken.

Fonok se all mogotted cseszegetni.

No nyilvan ettol fuggetlenul elkell vegezni a rad bizott feladatot,es figyelmesen kell vezetned.

En most kezdtem el nagyobb kategorias jogositvanyokat es celom a buszsoforkodes

2021. máj. 4. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. :)

Én hobbiként vizsgáztam le, 17 éve, hogy majd afféle másodállásként, úgynevezett besegítőként buszozgatok a városban, minden második szabad hétvégémen. De csak és kizárólag az Ikarus szeretete miatt.

...aztán hirtelen, az addigi "fő" munkahelyemen belekerültem a csoportos létszámleépítésbe.

...Ettől fogva a "hobbibuszozás" lett a fő kenyérkeresetem. Nem bántam meg. A mai napig szeretem. (...már ameddig van még a pályán normális busz. :D Azaz köznapi nevén az Ikarus 280. :) )

2021. máj. 4. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm a választ. Én csak attól félek, hogy tapasztalat nélkül nem vesznek fel sehova.
2021. máj. 5. 21:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező: most nem inkább a tapasztalat hiánya (...mert nálunk, azaz a BKV-nál a meglévő D mellett is átképeznek, és megfelelően oktatnak a helyi sajátosságokat illetően), hanem a "telt ház" az, ami esetleg kizárhatja a felvételt. Ugye, a kovid miatt szinte teljesen leállt a városnézős, turistabuszos ágazat, és a sofőrök egyből a Volánhoz, az Arrivához és a BKV-hoz jöttek, hogy legyen megélhetésük.

Bár hozzáteszem, ha a városnéző/turista ágazat ismét felpörög, akkor viszont megint rengetegen fognak elvándorolni úgy a Volántól, mint a BKV-tól, és természetesen az Arrivától.

2021. máj. 5. 22:19
 8/10 anonim válasza:

5os vagyok

Nemtudom merrefele laksz,de kozep dunantulon sok telephelyen van mostis 3-4-5 fővel kevesebb a soforoknél.

Es 1-1 embert biztosan betudnak szoritani,mert azert eleg sok a nyugdijhoz kozelito sofor.

2021. máj. 6. 11:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Szabolcsban lakom.
2021. máj. 6. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as jófelé gondolkozik, nálunk is sokan fognak a nyáron/ősszel nyugdíjba menni (ezt el is felejtettem...)

#5 és 7

2021. máj. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!