Tömegközlekedés Budapesten?😅
Figyelt kérdés
Sziasztok! Vidéki lány vagyok, ezért elég elveszett vagyok Pesten.. Csak felmerült bennem egy kérdés. Életemben kb. 2x metróztam. Egyértelműek ezek a jegyvásárlós dolgok is azonban most megint megyek fel majd Pestre és a Keletitől 2 megállót kell mennem a 4-essel. Ilyenkor jobban megéri egy 3 megállós jegy, vagy 2 darab vonaljegy? Illetve hamarosan felköltözök Pestre és eléggé tartok a tömegközlekedés részétől. Minden olyan hatalmas😂 minden messze van, és én ugye nem tudok trükköket, hogy mit hogy lehet hamarabb elérni (de majd kitapasztalom). De ha van valami trükk vagy akármi a tömegközlekedéssel kapcsolatban, szívesen elolvasom. Meg a kérdésem is pusztán kíváncsiság, hogy melyik érné meg jobban.2021. máj. 3. 16:21
11/13 anonim válasza:
"és én ugye nem tudok trükköket, hogy mit hogy lehet hamarabb elérni (de majd kitapasztalom)"
ez a lényeg!
BP-nek aránylag jó a tömegközlekedése - sőt állítólag világszínvonalú - úgyhogy rengeteg lehetőség van arra, hogy eljuss a céldhoz.
Próbáld ki ezt, meg azt, meg a satöbbit :D Nem fogsz elveszni ha nem vagy bölcsész! :D Nem bonyolult és nem veszélyes! Küzlekedj sokat és szerezz rutint!
Néhány nap, 1 max 2 hét alatt olyan rutint szerzel, mintha minden nap ott közlekedtél volna 20 éve!
Annyi a különbség, hogy nem a traktoros Pista szól be a formás popsidra, hanem a hajléktalan Jóska. :D
Gyökerek mindehol vannak, azokat ott kell hagyni, ignorálni kell, és menj a dolgodra.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Azóta már itt vagyok és egész szépen alkalmazkodtam. :) A fontosabb útvonalak már megvannak.
2021. jún. 21. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!