Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Békécsaba tömegközlekedés?

Kecskee666 kérdése:

Békécsaba tömegközlekedés?

Figyelt kérdés
A vasútállomásról hogyan tudok eljutni a penza lakótelepig? Valamilyen busz van?
2021. ápr. 27. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
maps.google.hu -> útvonaltervezés
2021. ápr. 27. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es, jó ez a sablonos válasz, de most 0 pontot ér, mert Békéscsaba helyi járatait nem ismeri a Google.

Kérdező , az 1 3 7 7F 17V 74A 74B buszokkal juthatsz a lakótelepre, bár egyes helyközi buszok is megállnak a közelében.

2021. ápr. 27. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

2: hogyafenébe ne ismerné!!!!

[link]

2021. ápr. 27. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

Plusz a sima google, ha beírod, hogy Bcsaba helyi közlekedés... Legelső találat!

[link]

2021. ápr. 27. 14:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Beírtam de csak távolsági buszokat adott ki,és soha életemben nem voltam még ott ,bocsánat mar,hogy olyant kérdezek aki ott lakik.:D
2021. ápr. 27. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lol, azok helyközi buszok ám, nem helyiek. A célnak megfelelhetnek, de töredéke a járatok száma a helyi járatokénak.

A lényeg, hogy nagy segítség a Google Maps útvonaltervezője, de van, amikor szénné szívatod magadat vele, mert egyszerűen nincs adata az adott szolgáltató járatairól a Google-nek. Mint itt, hiába van a Volánbusz tavolsagi és helyközi menetrendi adatbázisa összekötve a Google-ével, ugyanazon szolgaltató helyi buszai már nincsenek...

2021. ápr. 27. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
(Ilyenkor van az, hogyha az ember nem vitte a biciklijét/rollerjét, akkor gyalogol. Megbocsáss, 15 perc séta 75 év alattiaknak nem a világ. Amíg kitapasztalod, melyik busz hol áll meg, és merre hány az óra, addig odaérsz. Különben is vidéken kitörölheti az ember a fenekét a nemlétező tömegközlekedéssel. Elment a nyolcas busz, lekéste a vonat, jön fél egykor a következő... Azt se tudod, hogy vedd meg rá a jegyet, olyan világot élünk már. Azt csodálkoznak, hogy nincsen utas. Még az a jó, hogy ezek a városok lesétálható méretűek. Tudom, nem volt egy érdemi válasz, azért van zárójelben.)
2021. ápr. 28. 00:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Anyukám nem éppen tud sokat sétálni, hiszen műtve volt a térde,és folyamatosan csak a baj van vele. Nekem meg se kottyana az a 20 perc elhiheted, de mivel ő ennyit nem tud sétálni, szerettünk volna egy megoldást. De azért köszi;)
2021. ápr. 28. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!