Buszsofőr szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Most csinálom a C kategóriát..
Mire eljutok oda hogy meglesz a D+GKI az kb olyan 2022 tavasz?
És egyébként milyen maga a busz vezetése? Igényel bármi extrát?
Meg maga a sofőr munka? Érekel minden :)
2021. ápr. 26. 18:50
11/13 anonim válasza:
De miért lettem lepontozva? Tényleg nincs sofőrhiány, csak Budapesten és Észak-Nyugat Magyarországon. Most az igazság ennyire fáj?
12/13 A kérdező kommentje:
Bár én nem pontoztalak le, azért szerintem általánosságba véve a nyártól lesznek sofőrhiányok.
A sok turistabuszos,2x annyit keres amint újra beindulnak az utazások,ők mennek vissza majd.
Nyugdij közeli sofőr is sok van már..
2021. máj. 4. 19:58
13/13 anonim válasza:
De van ember, nálunk is Halmon az elmúlt 1,5 hónapban 3 embert is felvettek, pedig ez Budapest agglomerációja. Sok helyre van felvétel, főleg ott, ahol van esze a vezetőségnek és tudja, hogy ha idén nem is, de jövő tavasztól lépnek a turista buszosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!