Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok elővételben jegyet venni?

Figyelt kérdés
Bevezették a volánnál azt a szabályt, hogy csak online, vagy a buszvégállomáson lehet jegyet venni, de mit tegyek ha nincs bankkártyám, ezért nem tudom online jegyet venni, és ha nincs buszvégállomás sem, mert nem ott szálok fel? Hallottam olyat, hogy ha jön ellenőr, lehet nála jegyet venni, de tartok attól, hogy megbüntet, stb.
2021. márc. 31. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
A parom meg a fiam napok ota jegy nelkul utazik. 20 eve buszozunk, kb 2x jott eddig ellenor. Blicceljel nyugodtan, a kutyat nem fogja erdekelni.
2021. márc. 31. 12:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Én is amióta utazom, ellenőrt még egyszer sem láttam, csak a biztonság kedvéért kérdeztem!
2021. márc. 31. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Kérd egy családtag, barát, más hozzád közel álló személy segítségét, vegyék meg neked a jegyet. Fontos, hogy a jegy a te telefonodon kell legyen ez esetben is.

Esetleg egy, az adott szakaszon végigutazó utastársadat is megkérheted erre. Nyilván mindkét esetben odaadod készpénzben az árátm

2021. márc. 31. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Jó nagy baromság ez...

És akinek nincs okostelefonja? Az ne buszozzon?

2021. márc. 31. 14:35
 5/5 eddiboy ***** válasza:

Ülj fel nyugodtan a buszra, ha jön ellenőr, veszek tőle, büntetni nem fog:

[link]

2021. ápr. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!