Ha helyközi járatra online veszek jegyet, érvényesítem is, de nincs mobilnetem mikor az ellenőr kérné, hogy mutassam be mi történik?
Figyelt kérdés
Az alkalmazás nem enged screenshot készíteni a megjelent QR-kódról. Megveszem a jegyet, érvényes is, de nem tudom bemutatni mert nincs netem. Ezért most komolyan megbüntetnek?2021. márc. 30. 17:50
11/15 A kérdező kommentje:
Nincs még érvényesítve, de azt mondod ha érvényesítem ott megjelenik?
2021. márc. 30. 21:18
12/15 A kérdező kommentje:
Mobiljegyen próbáltam, nem simplen
2021. márc. 30. 21:18
13/15 anonim válasza:
És nincs esetleg korábban vásárolt jegyed?
14/15 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos
2021. márc. 30. 23:24
15/15 anonim válasza:
Hú, én jártam már így vonaton.
Gmailben elő tudtam kotorni az emailt ami jött a vásárlás után, a kalauz elfogadta, de felhívta rá a figyelmem hogy ez így nem szabályos egyébként és nem lenne kötelessége elfogadni.
Rossz egyébként így, hiszen papíron kellene lennie wifinek a vonaton, de nincs. :/
Nagyon kellemetlen volt.
Én se értem, miért nem lehet screenshot-olni.... mármint értem én, de mégse. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!