Ha helyközi járatra online veszek jegyet, érvényesítem is, de nincs mobilnetem mikor az ellenőr kérné, hogy mutassam be mi történik?
Figyelt kérdés
Az alkalmazás nem enged screenshot készíteni a megjelent QR-kódról. Megveszem a jegyet, érvényes is, de nem tudom bemutatni mert nincs netem. Ezért most komolyan megbüntetnek?2021. márc. 30. 17:50
1/15 anonim válasza:
Akkor hivatalosan nincs jegyed
2/15 anonim válasza:
Azt bárki állíthatja, hogy elvileg van jegye, csak nem lehet látni!
3/15 A kérdező kommentje:
De nem mutatja az app a jegyet se ha nincs net? Mármint az érvényesített jegyet
2021. márc. 30. 18:42
4/15 anonim válasza:
Ellenőrnek nem az animációt kell felmutatni, hanem a QR-kódot. Amikor rányomsz a jegyre/bérletre két opciót hoz fel, Ellenőri felmutatás, Első ajtós felszállás, ha jön az ellenőr az előbbi opciót kell választani. Megnéztem és még net nélkül is lejárt jegyhez felhoz egy QR-kódot,illetve az infóit.
Ez Simple-ben van nekem így.
5/15 A kérdező kommentje:
Szóval ha mikor felszállok az első ajtónál érvényesítem a jegyet, (gondolom ott az első ajtós érvényesítést kell választani) akkor ha jön az ellenőr ezt net nélkül is fel tudom neki mutatni?
2021. márc. 30. 18:54
6/15 anonim válasza:
Mikor felszállsz, leolvasod az ajtónál/sofőrnél lévő QR-kódot az elsőajtós felszállás/kód beolvasása felszálláshoz opcióval, a sofőrnek megmutatod az animációt. Ha ellenőr jön, akkor az ellenőri felmutatást(bérletnél van ilyen lehetőség, jegynél nem tudom) választod vagy a mobiljegy pontban rámész a jegyre/bérletre, és azt kell megmutatni ahol fent van egy QR-kód alatta pedig státusz, érv. kezd., érv. vége, igazolványszám, tranzakció azonosító, vásárlás időpontja, ár van.
7/15 A kérdező kommentje:
Igenigen ezt értem, de köszi a pontos menetet. Az a nagy kérdés mobilnet nélkül ez működik-e
2021. márc. 30. 20:04
8/15 anonim válasza:
"Megnéztem és még net nélkül is lejárt jegyhez felhoz egy QR-kódot,illetve az infóit."
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem adta ki sajnos net nélkül
2021. márc. 30. 20:36
10/15 anonim válasza:
De érvényesítve van? Addig nem mutatja nekem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!