Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miskolcon fognak nekem adni...

Miskolcon fognak nekem adni Debrecen-Miskolc jegyet?

Figyelt kérdés

Mennem kell Debrecenbe, és nem tudok online jegyet venni, nincs bankkártyám, és nem is akarok! Miskolcon tudok jegyet venni Debrecenbe, és visszafelé is valahol kéne vennem jegyet, de elég messze leszek az állomástól, meg úgy bármitől ahol jegyet tudok váltani. Mindenképp Miskolcon kéne Debrecen-Miskolc jegyet vennem, de nem fogom tudni előre, hogy melyik járattal jövök vissza.

Fognak nekem így Miskolcon adni Debrecen-Miskolc jegyet(esetleg retúrjegyet)?

Hétfőtől nem adnak ki jegyet a sofőrök semmilyen féle kifogásra sem, az ellenőrt pedig pont nem fogja érdekelni, hogy nem tudtam venni, úgyhogy sürgős lenne.

Kérlek idióta kommenteket ne írjatok, hogy "Maradj otthon" meg stb, mert sürgősen mennem kell, vizsgapapírokat intéznék, és ez halaszthatatlan(Nem, nem postázzák ki)!

2021. márc. 25. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Sok idő lenne kikeresni, ezért linkelem inkább neked a Volánbusz üzletszabályzatát, talán abból kiderül.

[link]

Ugyanitt a Kapcsolat menüpont alatt találsz munkaidőben hívható ügyfélszolgálati vonalat.

Ha a válasz nemleges, akkor is van megoldás.

1. Kerülővel , a buszállomás (vagy vasútállomás) érintésével utazol. Ehhez valószínűleg helyi jegy kell majd, a DKV oldalán találod az értékesítési pontok listáját.

2. Megkérsz egy rokont, barátot, ismerőst, hogy a mobiljegyet megvehesd az ő kártyájával. Ennek az érvényessége nincs járathoz kötve. Én a Simple alkalmazást ajánlom.

3. Rizikósabb, de működhet az is, hogy a megállóban vagy a buszon kérsz meg egy szintén Miskolcig utazó idegent ugyanerre.

2021. márc. 26. 06:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Így is kell vennem helyi jegyet, ami rohadt drága, nem fogok tízszer àtszállni még a helyi buszon is, így át kell szállnom nem egyszer, mert nem közvetlen Miskolcról indulok...

Az alkalmazást meg fogalmam nincs, hogy működik, és nincs is kedvem vele egy egész napot szórakozni, hogy rájöjjek, hogy kell jegyet venni. Egyszer vett egy haverom online jegyet aznap az MVK-ra, és a sofőr leállt vele cirkuszkodni, hogy ő ezt nem fogadja el, stb. Ehhez sincsen kedvem. Mielőtt felszállt akkor vette kb félórával, ott voltam, ott álltam mellette. Végül kb öt percig mutogatta, hogy ma vette ezt a jegyet, mutatta az időpontot, dátumot, de a sofőr csak kötekedett tovább, majd inkább azt mondta neki, hogy "Jó, takarodj hátra".

Az sem tetszik, hogy meg kell adni mindent, például nevet.

Internetem sincs a telefonon, az aktivàlàshoz meg internet kell, úgyhogy mindenképp készpénzért akarok jegyet venni.

2021. márc. 26. 11:52
 3/6 A kérdező kommentje:
De, ha ilyen okàdék a volán, akkor lehet, hogy inkább vonattal megyek, mert ott legalább még kiszolgálnak cirkusz nélkül.
2021. márc. 26. 11:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még jegyvásárlás előtt ajánlanék egy kiadós dugást, hátha attól megnyugszol.
2021. márc. 26. 12:19
 5/6 eddiboy ***** válasza:
100%

Ezen cikk alapján hétfőtől gyakorlatilag ingyen lesz a buszozás, csak akkor kell megvenned a jegyet, ha ellenőr jön:

[link]

2021. márc. 26. 22:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Négyes, igazad lehet.

Megkérdeztem egyébként, tudok majd jegyet venni.

2021. márc. 28. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!