Inter City-n lehet szállitani kerékpárt?
Figyelt kérdés
Ha igen,hol?2021. márc. 11. 20:46
1/8 anonim válasza:
Igen, általában a kerékpár szállító kocsiban, de a legtöbbre kerékpárhely foglalása is kötelező.
Ugyanúgy, mint a helyjegy.
Korlátozott számú a kerékpár befogadása a kocsiknak.
2/8 anonim válasza:
Az új IC+ kocsik között van olyan, aminek az egyik része kerékpáros. Egyéb esetben (98%) nem lehet.
3/8 anonim válasza:
A jegy.mav.hu-n ha mutatja hogy szálítható azon adott vonaton kerékpár akkor igen.
Máskülönben nem.....
Nekem is múltkor csak azért sikerült felkönyörögnöm a drótszamarat, mert a kaller ismerő volt - nameg van 20 éves vasúti múltam (már felmondam) és tudtam mit kell mondani....
5/8 anonim válasza:
Amúgy csak mondom, hogy ha foglalnak kerékpárjegyet, akkor garantáltan sorolnak be kocsit is neki. Ezért kell előre foglalni külön helyet a kerékpárnak, hogy tudják. Ha csak utazás előtt veszel jegyet személyesen, akkor előfordulhat, hogy pont nem lesz kerékpárnak hely és hoppon maradsz.
6/8 anonim válasza:
"Ezért kell előre foglalni külön helyet a kerékpárnak, hogy tudják."
Mert amúgy meglepetésként éri őket.
Mint minden nyáron, péntekente Balaton felé tömeg, vasárnap Budapest felé.
Kiszámíthatatlanok.
7/8 anonim válasza:
Tessék? Nem minden vonat tartalmaz kerékpáros kocsi, azokra helyben például nem tudsz kerékpárjegyet venni, csak előre.
8/8 anonim válasza:
A hülyék meg nem veszik meg előre, mert nincs. Sakkmatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!