Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hétfőn üres lesz a BKV?...

Hétfőn üres lesz a BKV? Iskolák zárva, boltok zárva, ahol lehet home office-így üres lesz a busz metró stb?

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 16:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én például barátnőmhöz megyek, illetve vele szoktam Budapesten és környékén kirándulni, sétálni. A célhelyekre pedig BKV/K-val jutunk el.
2021. márc. 4. 18:20
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Eddig is üres volt a COVID óta. Budapest, 2-es metró, 4-es metró, 1-es villamos például, amiket használok, amikor bemegyek az irodába.
2021. márc. 4. 19:31
 13/20 anonim válasza:
96%
Nem. Én pl. mindennap békávézgatok, csak úgy.
2021. márc. 4. 21:36
 14/20 GTA Laci válasza:
100%
Nem. Nem mindenkinek van home office, sokan boltba is tömegközlekedéssel járnak, és mással találkozni sem tilos. Egyébként meg próbálkozzál nyugodtan elbújni előlem, de - mint láthatod - nem fog menni.
2021. márc. 4. 21:44
 15/20 A kérdező kommentje:

"e - mint láthatod - nem fog menni."

Garfield, jelszó megvan már?

2021. márc. 5. 07:59
 16/20 A kérdező kommentje:

"Eddig is üres volt a COVID óta. "

IGEN?? És ezt te mi alapján jelented ki? napi szinten metrópótlózok, még ülőhely sincs sokszor, nemhogy üres lenne

2021. márc. 5. 08:00
 17/20 GTA Laci válasza:
100%

1. Egyedül tavasszal, március közepétől május elejéig voltak üresek a közterületek és a tömegközlekedés IS, mert az emberek benyalták a "maradjotthon" meg "mindmeghalunk" baromságokat. Ilyen többet már nem lesz, el lett mondva ezerszer.

2. "Garfield, jelszó megvan már?"

Ezt már olvastam. Ezerszer. Valami újat nem tudsz kitalálni?? Erre is képtelen vagy???

2021. márc. 5. 08:44
 18/20 maoriérzések válasza:
100%
A BKV nem zár be,az irodáik sem lesznek üresek
2021. márc. 6. 08:04
 19/20 Paczalos István ***** válasza:
100%
A zárásról inkább nem nyilatkozok. Az autóipart kiszolgáló és az azokat ellátó cégek teljes kapacitással mennek. Végülis a GDP hatalmas százalékát adó bútorboltok, és a fodrászatok lesznek zárva, és a csak barkács cuccokat forgalmazó boltok.. Ez amolyan nesze semmi fogd meg jól döntés volt..
2021. márc. 6. 10:55
 20/20 anonim válasza:
100%
Miért lennének üresek? Nem kijárási tilalom van. Hogy tudsz ilyen hülyeséget kérdezni?
2021. márc. 9. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!