Keleti pályaudvar közvetlen környékén van valahol bevásárlóközpont, mozi vagy más egyéb lehetőség mosdóhasználatra?
Figyelt kérdés
Átutazóban lennék, és őszintén fogalmam sincs, hogy a pályaudvaron milyen állapotok uralkodnak a mosdót illetően. Gyorsan megjárható mosdó kellene.2021. márc. 3. 11:11
11/18 anonim válasza:
Bocs az offért, de a témáról (álló vonaton tilos a vécét használni) eszembe jutott egy átköltés Demjén Rózsi dalára: "mire elindul a vonat, a húgyhólyagom szétszakad" :D
12/18 anonim válasza:
#9:
Akkor sem túl illendő csak azért felugrani egy szerelvényre, hogy összepiszkítsd a retyót aztán már pattansz is lefele.
13/18 anonim válasza:
12-es, ha veled ellentétben lehúzza maga után a budit, akkor mi is a gond a használatával? Ráadásul vonat és vonat között várakozna, fizet épp eleget , miért ne szállhatna fel egy harmadik vonatra vizelni egy jót?
14/18 anonim válasza:
Az meg a másik, hogy mivel ennyire előre tervezi a mosdóhasználatot, lehet, hogy tervezett dologról van szó (pl. tamponcsere), aminél össze sem ,,piszkolja” a mosdót.
15/18 anonim válasza:
#8: Nem tudom, mikor ültél utoljára vonaton, de a modernebb vonatok vécéi már nem sínek közé pottyantósak. Ezt #3 ki is hangsúlyozta, hogy olyan vonatot keressen: "keress egy soká induló újabb, nem sínre űrítő vonatot és használd ott a mosdót".
Egyébként én is szoktam ezt a módszert használni pisilésre a fejpályaudvarokon.
16/18 anonim válasza:
Minden elképzelésemet felülmúlja, mekkora sikk itt álló vonatok mosdóiban potyázni ahelyett, hogy az ember fizetne egy óránként takarított, mindennel felszerelt mellékhelyiségért, ami biztos hogy ugyanott lesz akkor is, amikor végzett a dolgával. ;)
17/18 anonim válasza:
#16 Nem tudom, történt-e változás azóta, de amikor utoljára használtam a Keleti vécéjét, minimum hetek óta nem volt takarítva, és természetesen papír sem volt. Annál még a vonatok vécéje is kulturáltabb, legalábbis az újabbaké.
18/18 anonim válasza:
Nem a Keleti saját vécéjéről van szó, hanem arról a nyilvános mellékhelyiségről, amit az aluljáró felújításakor hoztak létre, a pályaudvar előtt van, a pénztárak szintjén az aluljáróban. #2 is erről ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!