Budapesten a piros metró és a kék metró között kell lyukasztani?
Figyelt kérdés
Úgy értem megyek a déliből az üllői út felé. Felszállok a piros metróra, előtte ugye lyukasztok.A Deáknál átszállok a kék metróra. Itt is kell ?2010. aug. 18. 08:38
1/11 anonim válasza:
Ha nem átszálló jegyed van akkor kell
2/11 anonim válasza:
Igen, kell új jegyet lyukasztani, vagy veszel átszálló jegyet.
3/11 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy nem. Le is vannak szerelve a lyukasztók.
4/11 anonim válasza:
Már megváltozott a szabály és NEM KELL lyukasztani átszálláskor két metróvonal között. A Deákon le is szerelték a lyukasztókat az átjárófolyosón.
Idézet a bkv oldaláról:" vonaljegy:... A metróhálózaton belül (ideértve a MFAV-ot is) 60 percig érvényes és átszállásra is jogosít. "
5/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy hallottam, hogy nem kell, csak mondom megkérdezem, hátha...
2010. aug. 18. 08:58
6/11 anonim válasza:
Múltkor velünk is ez volt, megkérdeztem az egyik ellenőrt. Ő mondta, hogy nem kell lyukasztani átszállásnál.
7/11 anonim válasza:
Én is kérdeztem már ellenőrt, ha a föld alatt átszállsz, nem kell újat lyukasztani.
8/11 anonim válasza:
NEM kell lyukasztani! szimpla vonaljeggyel ha a metró területén belül maradsz, egy óráig mehetsz akárhány átszállással.
9/11 anonim válasza:
Egyszer szállhatsz át, mivel csak 1 helyen tudsz és a jegy oda-vissza irányú utazásra nem használható hivatalosan.
10/11 anonim válasza:
Utolsónak:
Ha nem jössz fel a felszínre KORLÁTLANUL használható, ha akarsz akk 1 órán belűl annyit metrózol, össze-vissza amennyit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!