Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha nekem hazudik a MÁV/BKK,...

Ha nekem hazudik a MÁV/BKK, akkor miért is erkölcsi kötelességem megvenni a jegyet/bérletet? A MÁV/BKK részéről nem erkölcsi kötelesség igazat mondani?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 17:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem a BKK/MÁV felé erkölcsi kötelességed jegyet vagy bérletet váltani, hanem a társadalom többi tagja felé, akik az ingyenélésedet finanszírozzák és a fãszuk tele van veled.
2021. febr. 28. 19:18
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Az mondjuk még mindig nem derült ki hogy miben hazudik a BKK/MÁV.Egy szolgáltatásért fizetni kell,ilyen egyszerű.Ha nem tetszik ne használd.

Amúgy ha ideges vagy mert késett a busz akkor rúgj a falba párszor és ne ilyen kérdésként feltett panaszkodásokkal hányj tele egy oldalt.

2021. febr. 28. 20:49
 13/18 A kérdező kommentje:

Azért nem mondtam konkrét hazugságot, mert számtalan van. De itt is mondta az egyik válaszoló a csepeli hév ügyét. Visszanéztem a hivatalos közléseket:

Jól emlékszünk a "karácsonyra elkészül" videóra

Aztán már január 31. lett a határidő

Aztán január 28. környékén tájékoztatták az utazóközönséget, hogy ne is álmodjanak a február elsejei nyitásról, szenvedjenek még 7 hónapot.

És mindezt úgy tették, hogy a MÁV már szeptemberben bizonyíthatóan tudott az augusztusig való hosszabbításról.

2021. febr. 28. 21:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Szóval te, kedves 12-es milyen büntetést javasolsz a felelősöknek ezért, ha egy jegy nélkül utazónak 16 ezer forintot?
2021. febr. 28. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem elég zavaros ugyanis nem vagyok fővárosi szóval erről most hallok először,így meg nem lehet büntetéseket kiszabni
2021. febr. 28. 21:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a BKK-nak például nulla köze van az említett hévpótláshoz, mert az a MÁV-HÉV bulija. Akiknél el is készült nagyjából időben a saját melójuk, de elkezdte a kormány, az általa irányított MÁv-csoporttal valo érdemi előzetes egyeztetés nèlkül, építeni az atlétikai stadiont és a hozzá vezető utakat. Emiatt csúszik hónapokig a HÉV visszaadása a közforgalomnak. Most ebben szerinted mennyiben hazudott a közlekedési szolgáltató, akinek csak leszóltak, hogy nyugi van, még építünk ide egy stadiont, vonat csak utána jöjjön?
2021. márc. 1. 13:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy a MÁV-val való egyeztetés nélkül? Fogták és felszedték a síneket a tulajdonos beleegyezése nélkül?
2021. márc. 1. 20:18
 18/18 A kérdező kommentje:
De még ha tegyük fel így is lett volna, akkor se indokolta semmi, hogy a MÁV még az ígért befejezés előtt öt nappal is azt HAZUDJA, hogy kész lesznek.
2021. márc. 1. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!