Jogosan szólt be ez a nő a buszpályaudvaron?
Figyelt kérdés
Odamentem a kocsiálláshoz ahonnan a buszom indul, a busz még nem volt bent, ketten álltak már ott. Beálltam oda legelőre, ahol a sofőr megáll és kinyitja az ajtót amikor megjön. Tény, hogy beálltam valaki elé aki már ott volt, de nem is ő, hanem a másik aki ott volt még, egy nő elkezdett beszólogatni, hogy miért állok oda, nem én jöttem oda először, érkezési sorrend van meg hogy mekkora egy bunkó paraszt vagy, ilyeneket. Aki meg mögöttem volt, azt szerintem meg nem is zavarta a jelenlétem egyáltalán, csak ez a nő kezdett el kötekedni. Igaza volt? Tényleg érkezési sorrend szerint kell a buszra felszállni egy megállóban?2021. febr. 27. 16:07
11/12 anonim válasza:
Én ha csak pár ember várakozik az adott buszra akkor beállok a sor végére így nem keverednek senkivel semilyen szóváltásba.
Viszont amikor 35-40 vannak a buszmegállónál akkor már én is kicsit bunkóbb vagyok, egy-két embert megelőzök, mert van olyan napom, hogy nincs sok kedvem 40km-t végig állni, viszont az időseket, nőket, kisgyerekeseket akkor is előre engedem.
12/12 anonim válasza:
#11 aki meg esetleg direkt tíz perccel korábban megy ki a buszhoz, hogy legyen helye, az meg bekaphatja, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!