Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek idén már lehet...

Szerintetek idén már lehet maszk nélkül buszozni, vonatozni? Vagy még jövőre sem?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
#10 Nem a covid miatt voltak kórházban, hanem a légiósbetegség miatt. Én voltam covidos, és egy náthától jobban szoktam szenvedni, mint attól.
2021. febr. 24. 12:21
 12/21 anonim ***** válasza:
10%
#11-es, akkor te a szerencsések közé tartozol, de NEM mindenki ilyen szerencsés. Mit olyan nehéz ezen megérteni? Örüljön neki, aki ennyivel átesett ezen, de ne kérdőjelezze meg azokat, akik hetekig voltak emiatt kórházban.
2021. febr. 24. 12:24
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
#10 És szerinted a sima influenza miatt nem szoktak lenni emberek kórházban, meg nem halnak bele? Ja, de, csak arról nem számolt be soha naponta a média.
2021. febr. 24. 12:40
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

Ti inkább elhiszitek az ilyen marhaságokat, hogy a maszkviseléstől légiósbetegséget kaptok, mint azt hogy a Covid valós veszély, és egyre több életet kíván?

Eszem megáll.

2021. febr. 24. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:
9%
40 éves, aktívan sportoló ismerősöm influenza miatt sosem került kórházba, most a covid miatt 2 hétig benn volt. Persze, szimpla influenza... Azóta is kifullad 20 perc mozgástól.
2021. febr. 24. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:
20%

"Ti inkább elhiszitek az ilyen marhaságokat, hogy a maszkviseléstől légiósbetegséget kaptok, mint azt hogy a Covid valós veszély, és egyre több életet kíván?"

Mi a marhaság? Hogy a legionella baktérium okozza a légiósbetegséget? Hogy a legionella baktérium a meleg és nedves helyeken tenyészik? Hogy a maszk felülete meleg és nedves hely? Hogy a maszk felületén tenyésző baktériumokat belélegezheted?

Az viszont tény, hogy egyetlen ember sincs, aki bizonyítottan a covid miatt halt meg, ugyanis erről nem áll rendelkezésre statisztika. Arról van statisztika, hogy hány olyan ember van, aki elkapta a covidot, és azóta meghalt.

2021. febr. 24. 17:47
 17/21 anonim ***** válasza:
85%
Maradjunk annyiban, hogy a maszkviselésnek semmi köze nincs a vírus terjedéséhez, sőt, több kárt okoz. A vírus veszélyes, ez tény, csak nem annyira, mint amennyire durva intézkedéseket hoztak világszerte emiatt.
2021. febr. 24. 23:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak én látom ezt, hogy "Szerintetek idén már lehet maszk nélkül buszozni, vonatozni? Vagy még jövőre sem?"

Ti meg itt vergődtök, hogy veszélyes vagy sem....

2021. febr. 25. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

18

Igen, mert összefüggés van a 2 között. Na de mindegy, nem szeretnék jobban belefolyni. Szerintem egész évben, de még jövőre is hordani fogjuk (én csak ahol nagyon muszáj).

2021. febr. 25. 18:19
 20/21 anonim ***** válasza:
15%

Én meg remélem, hogy örökre KELL a maszk a tömegnyomorközlekedésen. A náthát, influenzát, hányós-hasmenős vírust is kisebb eséllyel akarom elkapni vagy továbbadni.

Legionella baktérium. Ugye nem a rendesen, naponta cserélt vagy kimosott maszktól kapod el?

A koronavírussal az a baj, hogy olyan krónikus betegekre veszélyes, akik még évtizedekig élhetnének. Továbbá fiatalokra is lehet veszélyes, sokkal nagyobb arányban, mint a nátha vagy az influenza. Az én kerületemben velem egy korú és nálam egészségesebb politikus halt bele (28).

2021. febr. 26. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!